19 Nisan 2024 Cuma

OLMAZ ARTIK AMA !

OLMAZ ARTIK AMA !

Isparta

Adapazarı'nda şehit cenazesinde Sakarya Valisi Isparta'lıHüseyin Avni Coş'a kendisini şehit eşi olarak tanıtan 34 yaşındaki R.D.'ninşehit eşi olmadığı, 3 kere evlendiği, 5 dolandırıcılık ve 2 iftira suçundankaydınının bulunduğu tespit edildi. Bazı kişilere kendini 'Binbaşı Melisa'olarak tanıtan R.D. hakkında 'Dolandırıcılığa teşebbüs' suçundan işlemyapılırken, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

 

Mardin'in Derik İlçesinde PKK'lı teröristlerce yolatuzaklanan patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Jandarma UzmanÇavuş Samet Şare, 30 Haziran Perşembe günü Adapazarı'nda toprağa verildi. EvrenMahallesi'ndeki cenaze töreninin ardından beraberinde iki çocukla birlikteSakarya Valisi Hüseyin Avni Coş'un yanına gelen R.D. şehit eşi olduğunusöyledi. Eşinin, 2006 yılında şehit olduğunu söyleyen R.D, 10 yıl önce şehitolan eşini unutamadığını, geceleri uyuyamadığını, gece gündüz mezarlığagittiğini söyledi. R.D. artık şehit cenazelerinin gelmemesini istediğinisöylerken, Vali Coş kadını bir süre teselli ettikten sonra "Müsait birzamanda konuşalım" dedi. Vali Coş'un talimatı üzerine bayramda ziyaretedilecek şehit aileleri arasına eklenmek istenen R.D. kendisiyle görüşenyetkililere tekrar evlendiği için ziyaretçi kabul etmediğini söyledi.İstanbul'da yaşadığını, zaman zaman memleketi Adapazarı Nasuhlar Köyü'negeldiğini söyledi. R.D. aceleyle şehit evinden ayrılınca polis incelemebaşlattı.

 

Polisin yaptığı incelemede R.D.'nin zaman zaman geldiğinisöylediği köyündeki muhtarın aileden haberinin olmadığı, Sakarya'daki şehitlerarasında kaydının bulunmadığı ve şehit evinden ayrılırken kendisini 'BinbaşıMelisa' olarak tanıttığı belirlendi. R.D.'nin ayrıca daha önce 3 kere evlenipboşandığı, eski eşlerinden hiçbirinin şehit olmadığı, bazı kişilere ve yaşadığıyerlerde kendini binbaşı ve askeri pilot olarak tanıttığı, çeşitli illerde 5dolandırıcılık, 2 iftira soruşturması geçirdiği ve devam eden mahkemelerininbulunduğu tespit edildi.

 

Polis, cenazenin olduğu günün akşamında R.D.'ninAdapazarı'ndaki evine giderek Cumhuriyet Savcısının talimatıyla arama yaptı.R.D. hakkında 'Dolandırıcılığa teşebbüs' suçlamasıyla soruşturma başlatılırken,ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. R.D. daha sonra CumhuriyetSavcılığı'na evine gelen polislerin kendisini tehdit ettiği iddiasıyla suçduyurusunda bulundu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vatandaş

08 Temmuz 2016 Cuma 13:53

Sözlerine dikkat edin.. "yeni ali erenler ölmesin kimin toprağı için kiminle savaşıyoruz" diyor.. Resmen CHP'li atatürkçü solcu HDP'li... Terör sevici CHP'lilerden...

Haber

08 Temmuz 2016 Cuma 01:09

Kuzey kutbunda bırısının ayak parmağı incinse, sırf ıspartalı dıye haber yapıcaksınız! O kadar haber degerı olan olay varken hem de! Lakın bakmak degıl gormek ve tarafsız olmak lazım dımı? Nerdeeee....

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR