25 Nisan 2024 Perşembe

Öldüresiye dövdüler

Yalvaç’ta aralarında eski husumet bulunan 3 şahıs Belediye’de görev yapan Savaş Çivici’yi gün aydınlığında herkesin gözü önünde öldüresiye dövdüler. Şahısın durumu ağır

Asayiş

Yalvaç’ta bayram kana bulandı. Aralarında husumet bulunan Abdullah Göksu, Ali Sarıgül, M.Ali Fenerli belediyede görev yapan Savaş Çivici isimli vatandaşı sokak ortasında herkesin gözü önünde meydan dayağı attı.

 

                Aldığı yumruk ve tekme darbeleri ile kanlar içinde kalan Savaş Çivici’yi o halde bırakan şüpheliler daha sonra kaçarak olay yerinden uzaklaştı. Vatandaşların haber vermesi üzerine Çarşı Mahallesi Oduncu Sokak’a gelen polis ve 112 Acil Müdahale ekibi yaralıyı hastaneye kaldırdı.

 

                İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı Yalvaç Devlet Hastanesi Acil Servisin deyapılan müdahalenin ardından hayati tehlike kaydıyla Isparta’ya sevk edildi.

 

               Emniyet ekipleri olaya adı karışan şüphelileri yakalamak üzere geniş çaplı bir araştırma başlattı.

 

                KISA SÜRE ÖNCE TUTUKLANMIŞLARDI

 

                Olayla ilgisi bulunduğu iddia edilen 3 sanığın daha önce Savaş Çivici’nin evini ve birişyerini av tüfeği ile kurşunladıkları gerekçesi ile mahkemece tutuklanmıştı.Kısa süre tutuklu kalan sanıklar ilk duruşmalarında serbest bırakılmıştı.

 

               HUSUMET NEREDEN DOĞDU?

 

               Olaydan 1 yıl kadar önce öldüresiye dövülen Savaş Çivici ile Abdullah Göksu’nun kavga ettikleri ve bu kavgada Çivici’nin Abdullah Göksu’yu hastanelik ettiği öğrenildi. Şahıstan davacı olmayan Göksu’nun bu olayın intikamını almak üzere önce evini kurşunladığı ardından da bu olayı gerçekleştirdiği tahmin ediliyor.

NURETTİN ARKAN ÇINARALTI  YALVAÇ 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

VATANDAS

31 Temmuz 2014 Perşembe 19:35

GECENLERDE ADAMCAGIZIN BIR TANESI CARSIDA BAYILDI , MEGER KANSER HASTASI IMIS ! 96 YASINDA ANASIYLA BERABER KALIYORLARMIS , DUYDUGUMUZA GÖRE KIZ KARDESI VE ONUN KOCASI 96 YASINDAKI KADININ 3 AYDA BIR ALDIGI MAASLA VE KOMSULARIN VERDIGI ZEKAT FITRE ILE BIRIKTIRMIS OLDUGU PARAYI ALIP, KANSER HASTASI ABISI ILE 96 YASINDAKI KADINI YAPAYALNIZ ÖLÜME TERKETMISLER ! REZILLER ! KONU KOMSU BU SEKILDE ANLATIYOR , VICDANI OLAN BIR KOMSU CIKARSA BIR KAB YEMEK GÖTÜRÜYOR ZAVALLILARA ! REZIL KIZ VE DAMAT !

kanun kanun deil

31 Temmuz 2014 Perşembe 12:00

gecen de bi kavga oldu çocuk polise kafa attı gözümün önund,e . 1 saat sonra salıvermış ler

yazık

30 Temmuz 2014 Çarşamba 17:45

İnsanların içinde 3 kişi bir adamı öldüresiye dövecek ne bir duyarlı insan nede polis olay yerinde mudahale etmicek yazık çok yazık adaleti saglamazsan herkes kendi adaletini kendi saglar,bu insan kılıgındaki sahısların emınım bin ir türlü kaydı vardır adliyede ama ılk mahkemede dısarı salıverılmişler daha büyük suç işle gel der gibi cezalar caydırıcı olacak kesecen 15-20 bin kefalet en basıt kav****a karısana aynı sucla karsına gene mi geldi ceza bu defa 40 bin artı 1 senede yatıracan.

vatandaş

30 Temmuz 2014 Çarşamba 16:10

kardeşim bırak vatandaşı polis bile gtunden korkuyo başa bela motorları yakalıyamıyolar elin garibanına sesleri çıkıyo bu olayı işleyenler zaten polisten bırakın korkmayı adamlar kafa tutuyolar polisde bana zarar vermesin diye sesini çıkaramıyor

VATANDAS

29 Temmuz 2014 Salı 21:41

MILLET SEYRETMISMI ADAMI O HALE GETIRILIRKEN , GERCI EVINI KURSUNLAYIP YADA KURSUNLATIP SELBEST KALMALARIDA ELLERINI GÜCLENDIRIYOR BU TIPLERIN !

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR