27 Nisan 2024 Cumartesi

Olay biran evvel aydınlatılmalı

Türkiye’nin kalbindeki patlamada 95 kişi hayatını kaybetti. Tüm Türkiye’yi yasa boğan patlamanın faillerinin biran evvel bulunması gerektiğini belirten MHP Isparta Milletvekili Adayı Ziya Nuhoğlu, “Eğer bulamıyorlarsa o makamları bıraksınlar” dedi.

Isparta

Türkiye, Cumartesi günü Ankara’daki patlamayla sarsıldı. Terör saldırısında 95 kişi hayatını kaybetti.

Tüm ülkeyi yasa boğan saldırıya MHP Isparta Milletvekili Adayı Ziya Nuhoğlu’da tepki gösterdi. Seçim çalışmaları kapsamında dün Isparta Oto Galericiler Sitesindeki esnafları ziyaret eden Nuhoğlu, olayın biran evvel aydınlatılmasını isteyerek, “Eğer failleri bulamıyorlarsa bulundukları makamı bıraksınlar” dedi.


Oto Galericiler Sitesinde esnafa yaptığı ziyaretin izlenimlerini de paylaşan MHP Isparta Milletvekili Adayı Ziya Nuhoğlu, “Dış politikada olduğu gibi ekonomi de pert olmuş durumda. Bizler her zaman galericiler sitesine gelen insanlarız. Daha önceki yıllarda yaptığımız seçim çalışmalarında galerici esnafıyla sohbet etme imkanı olmuyordu. Çay içmeye dahi davet etmiyorlardı. Çünkü sürekli müşterilerle ilgileniyorlardı. Bizimle ilgilenecek dahi vakitleri olmuyordu. Şimdi ise 2 saatlik ziyaretimizde sadece 1 pazarlığa şahit olduk. Esnaflar otursak bizimle 1-2 saat sohbet etme imanı dahi buluyorlar. Bu ekonomimizin geldiği noktayı gösteriyor” ifadelerini kullandı.

Terör saldırısına tepki gösteren bir diğer isimse MHP Isparta Milletvekili Adayı Hakan Demirtaş oldu. Demirtaş ayrıca esnafın ekonomik anlamda büyük sıkıntılar yaşadığını kaydetti.

MHP Milletvekili Adayları konuşmalarının ardından Oto Galericiler Sitesindeki seçim çalışmalarına devam ettiler.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

BAŞÇELİ

12 Ekim 2015 Pazartesi 12:28

MHP NİN ADAYLARINI HİÇ SAMİMİ BULMUYORUM..SAMİMİ BULAN VARSA YORUMUMU BEĞENMESİN..

ALO

12 Ekim 2015 Pazartesi 12:25

SABREDİN KIZIYORSUNUZ BİZDE KIZIYORUZ.AMA 1 KASIM DA HERŞEYE HAYIR DİYEN BİR SİYASİ PARTİYE BİZLER DE GEREK CEVABI ANLAMLI BİR ŞEKİL DE VERECEGİZ..ÜLKE ELDEN GİDTTİ GİDİYOR.BUNLAR HALADA 1 OY NASIL ALIRIZ ONLARIN DERDİNDELER..ŞUNU HİÇ UNUTMAMAK LAZIM..HERKEZİN OYUNUNU BOZACAK OLAN ALLAHTIR..İNŞALLAH HASIL OLMAYAN OYUNLAR BOZULUR..

HERŞEYE HAYIR

12 Ekim 2015 Pazartesi 12:13

HERŞEYE HAYIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR...SİZ MHP OLARAK İKTİDAR OLMAK İSTİYORMUSUNUZ..HAYIR. KOALİSYONA VARMISINIZ. HAYIR...SN.DEVLET BAHÇELİ ÇAY İÇMEYİ ÇOK SEVİYOR.BUNU HERKEZ BİLİYOR..BİRDE EL ÖPTÜRMEYİ ÇOK SEVİYOR..1 KASIM DA MHP Yİ MHP NİN ELİNİ ÖPECEKLER...

Tolga

12 Ekim 2015 Pazartesi 10:04

Devletyonetmek sallamakla olmuyo mhp ne yapti bugune kadar ulke icin bos bos konusma susbari adam sansinlar

Doğrucu Davut

12 Ekim 2015 Pazartesi 09:39

mhp ye bende vermeyeceğim.Kime versem??Mesela biz çözüm süreciyle uğraşırken pkk silahlanmış diyen akepe yemi....Yoksa çözüm sürecinidestekliyoruz diyen pkk nın taziye çadırlarında boy gösteren chp yemi..Mhp ye kesinlikle vermem..O ilk baştan beri çözüm süreci yanlış diyordu haklıda çıktı.Samimi olmayanlarla masaya oturmam diyor haklı şimdi bu partiye oymu verilir.ak troller siz zaten hayatınızda mhp ye oy vermedinizki hiç eleştiriyorsunuz

ggg

12 Ekim 2015 Pazartesi 12:23

senın oyun çöp ozaman...

Salim32

12 Ekim 2015 Pazartesi 08:51

Bir sürü insan ölmüş Başbakan parti başkanlarını davet ediyor birşeyler yapmak için ve her zamanki gibi Bahçeli hayır diyor ve bende diyorumki 1 kasımda mhp ye HAYIR !!!!!

zafer

12 Ekim 2015 Pazartesi 08:49

1 Kasım mhp ve dolayısıyla sayın Nuhoğlu sizin için yolun sonu....

ıspartalî

12 Ekim 2015 Pazartesi 08:27

Yapanlar belli değilmi neyi aydınlatacaklar acaba

bozkurt

12 Ekim 2015 Pazartesi 00:03

Ben MHP YE KIZDIGIM NOKTA ŞUDUR..YAAAA SN BAŞKANIMIZ DEVLET BAHÇELİ SEÇIMDEN SONRA HERŞEYE HAYIR DİYOR..GEÇEN GÜN KAHVEDE OTURURKEN HERKES MHP YE TEPKİ GÖSTERİYOR.BEN BU SEÇİM DE MHP YE OY VERMİYECEM,, ZATEN KAHVEDE HERKES MHP YE OY VERMECEZ DİYOO.. VALLAHİ NOLCAK BİLEN YOK..ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN..

sef

11 Ekim 2015 Pazar 23:54

Hdp li hasip kaplan,,sn..bahçeli yi dik durmakla tebrik ediyor.valla hii şaşırdım..siz ne düşüñüyorsunuz..sn..nuhoğlu ,,, hdp li hasip kaplan haklımı sizce..

ali ataönder

11 Ekim 2015 Pazar 23:47

60 yaşında bir eğitimciyim.VE.SİYASETÇİM..MHP,, ANKARA DAKİ PATLAMA SONRASI BAŞBAKANIN BİRLİK BERABERLİK İÇİN,,,ĞÖRÜŞME DAVETİNE HAYIR DEDİĞİ İÇİN MHP YE OY VERMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM..HAA ŞUNUDA SÖYLEMEDEN GEÇEMİYECEM..1 KASIMDA MHP Yİ ÇOK AMA ÇOK SÜPRİZ BEKLİYOR.. ZATEN MHP DE BUNUN FARKINDA..HERKESE İYİ GÜNLER..

hayircilar heyşeye HAYIR HAYIR

11 Ekim 2015 Pazar 23:33

Şaşırmak mümkün değil..yaa kardeşim ülkeyi 7 hazirandan bu yana siyasi yönden her şeye ama her şeye hayır diyen MHP nin siyasi mv adayı sn.nuhoğlu na sormak lazım..böyle birlik beraberlik zamanında sn. başbakanin görüşme talebine neden neden neden neden yine yeniden red yani hayır dedi..evet bir an evvel mhp ye gönül vermiş,, oy vermiş insanlara açıklanması gerekiyor..mutlaka açıklama bekleniyor..hayırrrrrrrrrrr...

hay hayy

11 Ekim 2015 Pazar 23:08

AÇIKCASI BEN BU MHP BU ADAYLARI NEREDEN BULUYOR MERAK EDİYORUM. Bİ ELÇİ VARDI EVLERE ŞENLİK. BİRDE BU ÇIKTI ADAMIN DÜNYADAN HABERİ YOK. SANKİ O SÖYLEMESE OLAY ARAŞTIRILMAYACAK. OĞLUM O SÖZLER ÜST SEVİYEDE PARTİ GENEL BAŞKANLARINCA SÖYLENİR. SANA NE OLUYO LEN

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR