26 Nisan 2024 Cuma

OKULUN YAPTIRAN İŞ ADAMININ ADINI TABELADAN SİLDİLER

OKULUN YAPTIRAN İŞ ADAMININ ADINI TABELADAN SİLDİLER

Isparta

Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesinde 2013 yılında hayırsever iş adamı Süleyman Akyol, tarafından yaptırılarak eğitim-öğretim hayatına başlayan Süleyman Akyol İmam Hatip Ortaokulu, liseye dönüştürüldü. İş adamının ismi tabeladan silindi.

Yaklaşık 1 milyon 400 bin liraya mal olan 12 derslikli Süleyman Akyol İmam Hatip Ortaokulu'nun açılışının ardından 6 yıl sonra, ortaokul, Şarkikaraağaç Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından liseye dönüştürüldü. Okulun adı Süleyman Akyol İmam Hatip Ortaokulu iken, Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak tabelası değiştirildi. Vatandaşlar ise duruma tepki gösterdi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Eğitimci

13 Kasım 2019 Çarşamba 00:30

Ya tamam bilen bilmeyen konuşuyor Hayırseverimize bir şey demiyoruz Allah razı olsun ama Şarkikaraağaç ta hiç yermi yoktuda geli ufacık bahçesi olan İmam Hatip lisesi bahçesine yapıldı.Sonra ihl binası yıkıldı daha kalabalık olduğu için İl MEM tarafından bu bina geçici olarak liseye verildi.yrni ihl binası tamamlanmadığı için kullanılmaya devam ediyor.devleyin binası değilmi sonuçta istedikleri okula tahsil edebilir ne var bunda.gatip garip eleştiriler.tamam isminin kaldırılması yanlış olabilir.

muhalefet 32

12 Kasım 2019 Salı 23:55

ıspartada hayır yapılıp vergiden düşülmeyen tek okul oldugunu bılıyormuydunuz???

Kel mehmet

12 Kasım 2019 Salı 21:00

Hacıya da kalmadı. Yaptıran kişiye ve ortaokul idarecilerine büyük saygısızlık. Adamların okulunu iade edin. Bina mı yok.

Alin

12 Kasım 2019 Salı 18:01

Okul müdürü ilçe müdürü il müdürü bi haber yaşıyor herhalde

Hey yavrum hey

12 Kasım 2019 Salı 16:36

Teey tey bu şehirde Mürşide Ermumcu’nun, yaptırdığı Anadolu Öğretmen Lisesi’nden adı silindi! Adı değişmeyen okul mu kaldı! Tarihi sildiler, mezunlara hürmeti sildiler... şaşıracak şey mi kaldı?!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR