20 Nisan 2024 Cumartesi

OKUL SERVİSİ YAN YATTI: 10 YARALI

OKUL SERVİSİ YAN YATTI: 10 YARALI

Isparta

BURDUR'un Tefenni İlçesi'nde ilk ve ortaokul öğrencilerini taşıyan midibüsün devrildiği kazada, 4'ü ağır 10 kişi yaralandı.

 

Kaza, saat 16.30 sıralarında Tefenni'ye bağlı Beyköy Köyü yakınlarında meydana geldi. İlçe merkezinden köye dönen ilk ve ortaokul öğrencilerini taşıyan 30 yaşındaki Hüseyin Erbil'in kullandığı 15 ED 496 plakalı midibüs, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Kazada, sürücüyle birlikte 9 öğrenci yaralandı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından yaralılar Burdur Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı.

 


Yaralılardan durumu ciddi olan 11 yaşındaki Ahmet Sühan Yıldırım ameliyata alınırken, 10 yaşındaki Ömer Dağlar Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne, 16 yaşındaki Arif Topçu Isparta'da özel bir hastaneye, 10 yaşındaki Halil Yanardağ ise Afyon Kocatepe Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi.





YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ahmet Sühan YILDIRIM

25 Kasım 2016 Cuma 15:47

Saolun arkadaşlar şimdi iyiyim ben okula devam ediyorum kurtuldum

AHMET KIR

27 Mart 2015 Cuma 03:01

Allah Herkese Şifa VErsin Çok Geçmiş Olsun ... İhmalleri Göz Ardı Edenle var ise hesapları Sorulsun ...Ne Kötü yha Allahım

aydın zorlu

26 Mart 2015 Perşembe 12:20

Çocuklarına okul yaptıramayan devlet somaliye gidip fetonun okulunun yerine okul yapacağız diyor.küçücük çocukları taşımalı eğitim yaptırıp eziyet eden bir devlet var dünyada görülmüşü yok.durmadan imam atayacağınıza öğretmen atayında köy okullarını faliyete geçirin illa taşımalı bir şey yapacaksanız taşımalı cemaat yapın da çocukları rezil etmeyin

Ben o köylüyüm

26 Mart 2015 Perşembe 16:44

Ben o köylüyüm. O köyde genç kalmadı, eskiden çok büyük kasabaydı. Koca okul var o köyde. Beyköy okulu diye arat bul gör. Ama okula gidecek talebe yok. Anlıyor musun ? 3 5 öğrenci var, onların da kimisi 3. sınıf kimisi 5. sınıf. Ne yapsınlar bunlar ? İlçe de 10 km. uzaklıkta, devlet ne yapsın buna ? Hadi cevap ver de görelim bakalım... Öyle bilip bilmeden atıp tutmakla olmuyor bu işler.

Mete Canayak

25 Mart 2015 Çarşamba 22:00

Okul servisi yan yatmış.Ya düz yatsaydı ne olacaktı?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR