24 Nisan 2024 Çarşamba

Okul Dershanenin Yerini Doldurdu

Süleyman Demirel Fen Lisesi 12. sınıf öğrencisi Yüksel Arslantaş, dershaneye gitmeden YGS'ye hazırlanarak, Türkiye 175'incisi oldu. Arslantaş, okuldaki hazırlığın kendisine yettiğini söyledi.

Isparta

Süleyman Demirel Fen Lisesi 2016 YGS'de büyük başarılara imza attı. Okulun 12'nci sınıf öğrencisi Yüksel Arslantaş, Türkiye 175'incisi oldu. Arslantaş, zor bir süreç yaşadığını ancak çalışmasını karşılığını aldığın belirterek, "Başarıda okulumun inanılmaz katkısını gördüm. Bildiğiniz gibi geçen yıl dershaneler kapatıldı. Temel lise dönüşümüyle okullara yük bindi.Birçok okul bu yükü kaldırıp kaldıramayacağını düşünürken; okulumuzda beklentimizin üstünde inanılmaz bir özveri gösterdi öğretmenlerimiz. Çok profesyonel bir şekilde bu süreci atlatmayı sağladılar. Sadece ben değil birçok arkadaşımız iyi dereceler yaptı. İlk 10 binde 101 derece var. Bu da Isparta'da ne kadar iyi olduğumuzun göstergesi" dedi.

Özel öğretim kursuna da gitmediğini çünkü okulun dershanenin yerini kat be kat doldurduğunu ileten Arslantaş, "LYS'de inşallah daha iyi olur. Daha yukarılara çıkmak istiyorum. Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden birinde mühendislik istiyorum" dedi.

Okul Müdürü Mehmet Çete de , genel olarak iyi sonuçlar aldıklarını belirterek, " Öğretmenlerimiz inanılmaz özveriyle çalıştılar.Çocuklarımıza sahip çıktık. Devamsızlık ne kadar aza düşerse öğrencinin başarısının o kadar arttığı ortaya çıktı. Bu durum okuldaki sürecin çok iyi olduğu anlamına geliyor. Önceleri dershaneye gidiyorum deyip okul devamsızlığı yapan öğrencilerin istedikleri başarıya ulaşamadıklarını defalarca söylemiştik.Öğrencimiz burada kaldı. Devam sorununu çözdük ve çok iyi sonuçlar aldık. En iyi ile en kötü arasındaki makası giderek kapatıyoruz. YGG ortalamamız geçen seneye göre 20 puan arttı" açıklamasında bulundu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ÇETE

13 Eylül 2019 Cuma 22:38

bize de az destek olmadıydı zamanında (!)

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR