18 Nisan 2024 Perşembe

OKAY KARAMAN’DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

OKAY KARAMAN’DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Isparta

Boğaziçi Koleji Kurucusu Okay Karaman, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

24 Kasım Öğretmenler Günü'nün, tüm öğretmenlerimize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor ve yürekten kutluyorum. Öğretmenlik, gücünü sevgiden alan, dünyanın en kutsal ve en saygın mesleğidir. Bu onurlu mesleğin malzemesi insandır. Bulunduğu her ortamda mum misali kendi yanarak etrafını aydınlatan biz öğretmenler, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ve gençlerimizi, çağımızın gereklerine ve ihtiyaçlarına göre, milli ve manevi değerlerimizi benimseyerek özümsemiş bir şekilde yetiştiren, kutlu görevin yılmaz temsilcileridir.


Öğretmen, gönül insanı, eğitim gönül işidir. Öğretmenlik; sabır, emek ve fedakarlık ister. Meşakkatlidir, zahmetlidir, zordur. Ama meyvesi, hiçbir şeyle kıyaslanmayacak kadar değerlidir. Bütün öğretmenlerimiz, çok büyük sanatçılardır. Ortaya çıkardıkları sanat eseri; gelecektir, umuttur,aydınlıktır, kardeşliktir. Vatan, bayrak ve millet sevgisidir.


Bu duygu ve düşüncelerle, başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmet ve saygı ile anıyor, emekli ve görevinin başında bulunan değerli öğretmenlerimizin

24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR