26 Nisan 2024 Cuma

ÖĞRENCİLERİN PROJE HEYECANI

ÖĞRENCİLERİN PROJE HEYECANI

Isparta

Okulumuzda geleneksel hale getirdiğimiz, bu yıl ikincisini düzenleyeceğimiz ‘ UFUK ÖTESİ PROJE YARIŞMASI’ dahilinde öğrencilerimizin zihinlerinde farklı düşünceler oluşturma adına Süleyman Demirel Üniversitesi Teknoloji Kulübü okulumuza davet edildi ve robotik, semazen gösterileri yaptılar. Bugösteriler öğrencilerimizi fazlasıyla heyecanlandırdı. S.D.Ü Teknoloji KulübüÜyelerine projemize destek veren öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

AMAÇ PROJELİ KÜLTÜRE ALIŞTIRMAK

 Okul Müdürümüz Ali Solmaz, Ufuk Ötesi Projesi ile amaçlarının öğrencilerin ileri de karşılaşacakları proje hazırlama konusuna ısındırmak olduğunu söyleyerek “Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK tarafından hem ortaokul, hem de lise çağındaki öğrencilere yönelik proje yarışmaları düzenleniyor. Üniversitede ise proje hazırlamak artık öğrencileriçin bir zorunluluk halini aldı. Biz bu nedenle öğrencilerimize şimdiden bukültürü biraz olsun verelim istedik. Okul öğrencilerimizin de talebi ile ‘UFUK ÖTESİ PROJESİ’ başlığı ile bir proje yarışması açtık ve öğrencilerimizde sahip çıktı. Öğrencilerimizde bu potansiyelin olduğunu görmek bizim içinde büyük sevinçtir” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

öğrenci velisi

09 Ocak 2015 Cuma 13:19

okulumuzdan çok memnunuz. öğrenci velisi kimse başka okullarda var çevrede öğrenci bekleyen naklini istediği zaman alabilir.

Engin SARIKAYA

09 Ocak 2015 Cuma 13:12

Rumuz değiştirip yorum yapan bu velimiz olup olmadığı belli olmayan kişiyi kendi ismi ile yorum yapmaya ve sorunlarını oturup karşılıklı çözmeye davet ediyorum. çamur at izi kalsın zihniyetiyle hareket ederek sosyal medyada hele ki öğrencilerimiz için yapmış olduğumuz güzel bir projenin haberinin altına bu şekilde yorum yapmak yakışıksızdır.Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana gerek müdürümüz gerekse biz çözüm odaklı anlayışla velilerimiz ve öğrencilerimizin yanında yer aldık.

ÖDEV YOK!!!

28 Aralık 2014 Pazar 23:55

okullarda ödev yok denirken milli eğitim Bakanlığından bu yazılanlar eğer doğruysa cocukları okullardan soğutmak isteyen bir zihniyetim var bu okulda merde yetkililer? Sayım milli eğitim Müdürümüz isterseniz bu duruma bir el atın.

Yazık

28 Aralık 2014 Pazar 19:41

özel okul şeklinde dizayn edilmiş ve pilot okullardan biri olan bu okulda ülkü ilköğretim okulu gibimi oluyor??? Bu duruma milli eğitim ve valilik duyarsız kalmamalı bu gidişe dur diyecek birileri olmalı körpeçik öğrenciler tertemiz beyinler zarar görmemeli SAYIN yetkililer bu olayın ivedilikle çözmelisiniz!!! Küçücük yavrular eğer bu şekildeyse lütfen kurtaralım....

Neler oluyor bu okullarda???

28 Aralık 2014 Pazar 13:32

neler oluyor okullarımızda, nedir bu şikayet ve açıklamalar ıspartada eğitim sisteminde aksayan birşeylermi var neden bu şekilde sıradan bir sayfada acıklama ve şikayetler oluyor bu gideşe birilerinin dur demesi lazım... Eğitim sistemi eğer çöktüyse buna birileri el atmalı veya çözümlenmesi lazım, eğitim ve öğretim bu şekilde olmamalı şikayetci kişiler okul idaresi veya milli eğitimle görüşmeli ve okul idaresi veya milli eğitim yetkilileri aydınlatmalı ve bu olayı araştırmalı!!!

ali solmaz

27 Aralık 2014 Cumartesi 18:43

Ben ve arkadaslarim hangi sorununuzla ilgilenmedik.daima sizler ve ögrencilerimiz icin cabaliyoruz.yorum yapan arkadasa sesleniyorum.lütfen benimle gel görüş hicbir zaman ogrencimizi ve sizleri baski altinda tutmam.her zaman şunu söylemisimdir.biz siz ve ogrencilerimizle bir bütünüz.gücümüzü sizlerden aliyoruz.saygilarimla

KOŞU ATI

27 Aralık 2014 Cumartesi 12:33

Sayın öğrenci velisi çok haklısın inanılmaz şekilde ödev veren sınıf öğretmenleri ve öğrencileri yarıştıran bir kadro var o okulda başarısı düşük olan öğrencileride sınıf ve okulda dışlıyor bu kadro sanki pararel zihniyeti var bu okulda çogu aile pişman bu okula yolladıkları için çocuklarını ama müdür ve öğretmenlerle ters düşüp çocuklarını ezdirmemek için sessiz kalmayı tercih ediyorlar bunlara bende dahilim sayın milli eğitim müdürümüz ve vali yardımcımız lütfen kurtarın çocuklarımızı!!!!!

ÖĞRENCİ VELİSİ

27 Aralık 2014 Cumartesi 11:21

SADECE KONU MANKENİ GİBİ OKULDA MÜDÜRLÜK YAPAN BİRİ VAR AMA OKULLA ALAKASI YOK ŞİKAYETLERİ CİDDİYE ALMAYAN BİR MÜDÜR VE KADROSU VAR O OKULDA 3 VE 4 SINIF ÖĞRENCİLERİ EVLERE GİDERKEN MİLLİ EĞTİM YETKİLİLERİ LÜTFEN ÇOCUKLARIN ÇANTALARINI VE ÖDEVLERİNİ KONTROL EDİN EVE VERİLEN HAFTA İÇİ 10 HAFTA SONU 40 SAYFA ÖDEVİMİ YAPACAK BU ÖĞRENÇİ YOKSA DERS TEKRARIMI YAPACAK VE ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM İNĞİLİZCE ÖĞRETMENİ ÇOCUKLARI DERSANELERE ZORLUYOR BAŞARINIZ DÜŞÜK AİLELERİNİZ SİZİ KURSA YOLLASIN DİYOR....

öğrenci velisi

26 Aralık 2014 Cuma 11:31

Okulumuzla gurur duyuyoruz her bir sosyal etkinlik, her an bir kültürel etkinlik var.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR