18 Nisan 2024 Perşembe

ÖĞRENCİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

ÖĞRENCİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Isparta

Kocaeli Üniversitesi Türkçe Topluluğu, Sorkuncak Köyü’ne Kütüphane kurdu

Kocaeli Üniversitesi Türkçe Topluluğu, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında köy okullarında kütüphane kurmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Deregümü Köyü’ne kütüphane kuran öğrenciler, bu kez de Sorkuncak Köyü’ne kütüphane kurarak öğrencilerin hayallerini gerçekleştirdi. Öğrencilerin bu örnek davranışı tüm kesimlerin beğenisini topladı.

Kocaeli Üniversitesi Türkçe Topluluğu hedefleri, köy okullarında eğitim gören öğrencilerin kitaplarla buluşması. Bu hedeflerini sosyal sorumluluk projeleri kapsamında köy okullarına kütüphane kurarak öğrencilerin hayallerini gerçekleştiriyorlar.

Öğrenciler bu kapsamda geçtiğimiz yıl 23 Nisan’da Deregümü Köyü’ne kütüphane kurmuştu. O öğrenciler şimdi de Eğirdir’in Sorkuncak Köyü’ne kütüphane kurdu. Kütüphanenin kurulumunda ağabeyleri ve ablalarına yardım eden çocuklarında heyecanları, keyifleri ve coşkusu yüzlerine yansıdı.  Bu yıl kurmayı hedefledikleri 4 kütüphaneden ilkini Sorkuncak Köyü’ne kurduklarını ifade eden öğrenciler, kitap bağışının da önemine dikkat çektiler.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Kitap kurdu

16 Nisan 2019 Salı 22:50

Yaylabel bazı okumuyorsunuz diye biz de mi okumayalım! Gençlerin emeklerine sağlık

yaylabel

16 Nisan 2019 Salı 12:50

boşuna gelmişler kitap okuyanmı kaldı

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR