28 Nisan 2024 Pazar

ÖĞRENCİ VELİLERİNDEN SATRANÇ TEPKİSİ

ÖĞRENCİ VELİLERİNDEN SATRANÇ TEPKİSİ

Isparta

IYAŞ Park AVM ve Hamle Satranç Merkezi tarafından düzenlenen satranç turnuvası büyük tepki topladı. Turnuvanın hafta sonu olması ile birlikte oldukça kalabalık olan Iyaş Park AVM’de yapılmasına anlam veremediler. Satrançın bir akıl oyunu ve konsantrasyonun arttığı bir yarışma olduğunu savunan öğrenci velileri bu kadar kalabalık bir ortamda yarışmanın düzenlenmesini anlayamadıklarını söylediler. Öğrenciler AVM içinde mağazaların önünde kurulan masalarda oyunlarını oynadılar. Kalabalık bir ortamda yarışan öğrenciler zorluk yaşadı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

MİNNET EYLEMEM

03 Nisan 2018 Salı 03:00

TEK DERDİMİZ RİCA VE MİNNET İLE HABER YAPMAK. Yakışmadı size

Erdem Yalçın

03 Nisan 2018 Salı 02:52

O sloganı düzeltelim lütfen yanlış olmuş Tek Derdimiz, Doğruluğu önemsemeden rica ile haber yapmak.

Erdem Yalçın

03 Nisan 2018 Salı 02:39

Bomba 32 [Tek Derdimiz, Doğru Güvenilir Haber] Nerede kaldı doğruluk nerede kaldı güvenilirlik?Resmen birisi sizden haber yapmanızı rica etmiş sizde taraflı bir haber yapmışsınız. Antalya, İzmir, İstanbul, gibi bir çok şehrin kocaman AVM'lerinde kocaman satranç turnuvaları düzenleniyor. Siz burada bir kaç kişinin söylemiyle orada satranç oynanmaz burada oynanmaz diye haber yapmışsınız. Dünya Satranç Şampiyonu Boby Fischer 9 yaşında yani çocuk olduğu yaşta banyo yaparken satranç oynuyor.

Erdem Yalçın

03 Nisan 2018 Salı 01:06

Satranç ortamını bilen bir veli bütün olabilecekleri zaten önceden düşünerek oraya gidiyor orada sesler olabileceğini de madem bunları biliyorsunuz o zaman turnuvaya katılmayacaksınız. Burada düzenlenen turnuvayı karalamaya çalışanlar Antalya'da düzenlenen Alışveriş Merkezlerinde turnuvaya koşa koşa gidiyorlar burada sırf rant için klüpler birbirlerini karalama kampanyası düzenliyorlar. Isparta'da satranca en büyük zararı sizler veriyorsunuz gönlünüzde satranç yok yazıklar olsun.

Aktif Vatandaş

01 Nisan 2018 Pazar 15:40

Rezillik! Cahillik! Sözde değil özde sosyal olun! Samimiyetten uzak, sırf kurumsal gözükmek adına yapılan amatör faaliyetler. Satranç nedir bilmezler gürültülü ortamda turnuva düzenlerler.Iyaş yönetim Kurulu toplantısını da aynı yerde ve zamanda yapsa ya ****et şeffaf olur :) Ama nerdeeee

Vırto

01 Nisan 2018 Pazar 14:38

Bizim ülkenin temel prensibi işte dostlar alışverişte görsün. Biz yapalım da yaptı desinler. Hmm satrançı destekliyorlar takdir ettim gerçekten moderiniz süper moderin elitiz. Gençleri düşünüyorlar hmm süper.

Smmmnn

01 Nisan 2018 Pazar 11:32

Başka biryer olsa fetöcü diye gitmekten korkarsınız.... İyaş olunca mutlu oluyor....adam yeniden başkan olaçak Bahattin sk yaranıyor.

at

01 Nisan 2018 Pazar 00:39

ölene kadar utanın emi. çocuklarınızın yüzüne nasıl bakıyorsunuz bu iki yüzlü ,bu yaptığınız işe inançsızlığınızla .reklam için duruşunuzu terkmi ettiniz.

Vatandaş

31 Mart 2018 Cumartesi 23:18

Klasik ıyaş mantığı ne bekliyorsunuz ki.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR