19 Nisan 2024 Cuma

ÖĞRENCİ OKULDA KALP KRİZİ GEÇİRDİ

ÖĞRENCİ OKULDA KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Isparta

ISPARTA’da Atatürk Ortaokulu’nda okuyan 7’nci sınıföğrencisi 12 yaşındaki Şükrü Ekici, derste kalp krizi geçirip yaşamını yitirdi.

Atatürk Ortaokulu 7’nci sınıf öğrencisi Şükrü Ekici, dünderste kalemini yere düşürdü. Kalemi almaya çalışırken fenalaşan ve yereyığılan öğrenciye, arkadaşları ve öğretmenleri müdahale etti. Şükrü Ekici,okula gelen sağlık ekipleri tarafından devlet hastanesine, ardından SüleymanDemirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne sevkedildi. Daha sonra ambulans helikopterle İstanbul’da bir hastaneye götürülenEkici, tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

 

İl Milli eğitim Müdürü İlyas Can, öğrencinin kalprahatsızlığından dolayı birkaç kez ameliyat olduğunu belirterek, "Sınıftarahatsızlaşınca hastaneye kaldırıldı. İstanbul’da bir hastanede ameliyat olduğuiçin oraya götürülmesi uygun görülmüş. İstanbul’da ise tüm müdahalelere rağmenvefat etmiştir. Başımız sağolsun" dedi.



YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vatandaş

02 Ekim 2014 Perşembe 08:42

Allah anasına ve babasına gani gani sabır versin başları sagolsun

vatandas

01 Ekim 2014 Çarşamba 18:33

Isyeri hekimi uygulamasi varda neden okul hekimi uygulamasi yok anlamis degilim.her okulda hekim olmalı. ...

SAĞSALIM

01 Ekim 2014 Çarşamba 16:52

SSAĞLIKCILAR OKULUN BAŞLAMASIYLA GÖREV ALMALI.HİZMETİNİZİ OOKULLARDADA GÖRMEK İSTERİZ.DAHA FAZLA ACI HABER GÖRMEK İSTEMİYORUZ.YENİ ÖGRETİM DÖNEMİ HAYDİ SAĞLIKLA SAĞLIKLI OOLMAYA DİYORUM

VELİ

01 Ekim 2014 Çarşamba 16:47

OKULLARIMIZ SAGLIK TARAMASINA BİRAN ÖNCE BAŞLAMALI.BU EVLATLAR GELECEĞİMİZİN TEMİNATIDIR.LÜTEN YETKİLİLERDEN UYARALIM ERKEN TEŞHİS HAYAT KURTARIR.ASKERİ ÜÇRETLİ EVLATLARIN DURUMU ALLAHA EMANET.

dikkate alınsın lütfen

10 Ekim 2014 Cuma 19:29

ailesine sabır diliyorum ve ısparta ya çocuk kardiyoleji doktoru istiyorum koskocaman hastanelerimiz var ama biz hala başka şehirlere tedaviye gidiyoruz bu sorun çözülsün lütfen burda doktor olsaydı eyer geç kalınmazdı sağlık bakanlığından rica ediyorum ıspartaya da çocuk kalp doktoru istiyorum kızım için sürekli istanbula gidiyorum ama burda olsa daha iyi olmazmı yazık deyilmi çocuklarımıza hem hasta hem yol rezilliyi çekiyoruz uzak erlere gidip dikkate alınsın bu konu lütfen

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR