25 Nisan 2024 Perşembe

ÖĞRENCİ KONSEYİ'NE VİZELER ÖNCESİ SON DERS PLAN BÜTÇE'DEN

ÖĞRENCİ KONSEYİ'NE VİZELER ÖNCESİ SON DERS PLAN BÜTÇE'DEN

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi Öğrenci Konseyi TBMM Plan Bütçe Komisyonu'nu ziyaret etti.

Geçtiğimiz gün  Önlisans, Lisans ve Yüksek Lisanstan 37 öğrenci MYO, fakülte ve enstitü temsilcisi ile birlikte Ankara'ya giden Öğrenci Konseyi ekibi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'e ziyarette bulundu.

Öğrenci temsilcilerini Plan Bütçe Komisyonu toplantı salonunda ağırlayan Bilgiç, fakülte ve MYO temsilcilerinin sıkıntılarını dinledi, çözüm yolları üretildi.

Geçtiğimiz yıl ilkine imza atılan iki proje için bu yıl devam niteliğinde yapılacak etkinlikler için bütçe desteği sağlayan Bilgiç, etkinlikleri takip ettiğini belirtti.

Gençlik Sporla Buluşuyor etkinliği ile geçen yıl SDÜ tarihinde ilke imza atan SDÜ Öğrenci Konseyi bu yıl da projeyi 7 branşla gerçekleştirecek.

Ayrıca geçtiğimiz yıl 755 öğrenci ile Ecdadın İzinde Bir Gençlik Projesi ile Çanakkale gezisi düzenleyen ekip bu yıl 1071 öğrenci ile Çanakkale çıkarması yapmak istediğini iletti.

Ekibi adına konuşan Öğrenci Konseyi Başkanı Ferdi Alakuş: "Gençliğe her daim destek veren tüm temsilcilerimizin abi olarak gördüğü her daim arayıp derdini iletebildigi kıymetli başkanımıza ekibim ve kendi adıma canı gönülden teşekkür ediyorum. Bugün burada üniversitelerin bütçeleri ülke vizyonu gibi bir çok konuda bize hayat dersi vermesi son derece önemli bir o kadar da kıymetlidir.  Üniversite eğitimimiz çok önemli ama hayattan alabileceğimiz bu son ders daha da önemli diye düşünüyorum. Kıymetli başkanımızın destekleri ile gençlik öncelikle tarihini bilecek ve gecmisten aldigi gücle artık daha çok çalışıp daha çok üretecek. Siyasi görüş ve düşünceleri bi tarafa bırakıp bugün her kesimden gencin saygisını kazanmak her siyasetçinin yapabildiği bir şey değil, kıymetli vekilimiz her görüşten temsilcilerimizin bulunduğu ekibimizin sevgisini ve saygısını kazanmıştır. Bu Isparta ve Süleyman Demirel Üniversitesi açısından çok büyük bir şanstır" dedi.

Görüşmelerin ardından TBMM'yi gezen ekip, 15 Temmuz gecesi bomba atılan bölgeyi yakından inceleme fırsatı buldu.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Isparta s

07 Nisan 2018 Cumartesi 10:21

SAYIN ÖGRENCİLER VEKİLİN ISPARTADA SEVİLİP SEVİLMEDIGİNİ SÖYLEYEBILDİNİZMİ. ISPARTANIN BIRİNCİ ÇIKMASININ TEK SORUMLUSU VEKİLDİR. HELE PARTİLILERE VERDIGİ CEVAPTA TAM BİRİNCİ .AKPARTIDE BIRINCİ OY VERENLERE DAVRANIŞ VE CEVABI SÜPER BIR ARAYAN BİRDAHA ARAMAK GIBI BIR DURUMDA KALMIYOR KESİN CÖZUM. PARTİLİ ÖYLE SEVIYORKİ İNCITİRİZ DIYE KOKUDAN ARAYAMIYORLAR. PARTİLİLERE SELAMLAR.

Öğrenci

06 Nisan 2018 Cuma 21:57

Bu zat sağda solda belediye başkanından fazla oy alıyorum diye gezmesin...ülkücü gençlerden sadece 1 oy fazla alarak başkan oldu unutmasın seneye elbet hesap görülecektir

Sulo

06 Nisan 2018 Cuma 21:34

Bu sakallı öğrenciler beni temsil etmiyor.Öğrenci dediğin pırıl pırıl olacak ve anlayacaksinki gelecek vaadetmeli

aaa

06 Nisan 2018 Cuma 18:14

keşke öğrencilerin asıl problemlerini iletselermiş. taraf tutmak zorunda olduklarını,doğru dürüst eğitim alamadıkları gibi kimler sınıf geçebiliyor onları da anlatsalardı.dürüst hoca o kadar az ki, oğlumu üniversiteye gönderip göndermemekte bile beni teredütte bıraktılar.Allah rızası için sesimizi birileri duysun artık duysunnnn

haldun

06 Nisan 2018 Cuma 17:41

Sayın vekilim Önce şu merko otoparkı yağmur yağdığında göl içinde kalıyor.Kime yaptırdılarsa ya para vermeden yeniden yaptırsınlar yada verilen parayı geri alsınlar.Otopark içinde tavanlar rezil bir şekilde.Akıntı var.Akıntı yukarıdan su sızdığından oluyor.Hemen Çare bulun.Yada valilik bu olaya el atsın kime yaptırıldı ise bunun hesabını sorsun.Yarım yamalak yapılan işe para ödenir ise vatandaşa yazık oluyor.Sayın Valim bu olayı çözmenizi istiyoruz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR