18 Nisan 2024 Perşembe

OFFROAD’A GİTTİ YILANLA DÖNDÜ, İTFAİYE DOĞAL ORTAMINA SALDI

Isparta’da hafta sonunu offroad yaparak geçiren vatandaşın aracına yılan girdi. Doğal ortamdan şehre gelen araç sahibi yılanı fark edince, durumu Isparta İtfaiye Müdürlüğü’ne bildirdi. Isparta İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ise boyu bir metreyi aşan yılanı yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından bulunduğu yerden çıkararak, doğal ortamına bıraktı.

Isparta

Isparta’da 3 arkadaş hafta sonunu offroad sporu ile geçirmek için Davraz Kayak Merkezi bölgesinden Eğirdir’de bulunan Kasnak Meşesi Ormanları’na gitti. Burada bir müddet istirahat eden offroadçılardan Ali Yunus Kaya ve arkadaşları şehre geri geldi. Ali Yunus Kaya akşamüzeri aracını yıkamaya götürdüğünde ise sürprizle karşılaştı.Bir yılanın aracının motor bölümüne girdiğini fark eden Ali Yunus Kaya durumu Isparta İtfaiye Müdürlüğü’ne haber verdi.

Acilen Ali Yunus Kaya’nın evin önüne park ettiği aracın başına gelen itfaiye personeli yılanı bulunduğu yerden çıkarmak için büyük uğraş verdi. Büyük uğraşlar sonrasında bulunduğu yerdençıkarılan yılan şehir dışında doğal ortama bırakıldı.

Araç sahibi Ali Yunus Kaya konuile ilgili olarak yaşadıklarını şöyle anlattı:

“Üç arkadaş offroada çıkmıştık. Davraz Dağı’nın arka tarafından dolaşarak Yukarı Gökdere Köyü’ne ve Kasnak Meşesi Ormanları’na geçtik. Orada mola vermiştik, zannediyorum oradaki mola esnasında araca geçmiş. Akşamüzeri şehre döndüğümüzde aracı yıkamaya götürdüğümde benzinlikte fark ettim. Yarısı sileceğin, yarısı da kaputun içerisindeydi. Müdahale etmeye fırsat kalmadan tekrar kaputun içerisine girdi.Isparta İtfaiyesinden yardım istedik” dedi. 






YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR