19 Mart 2024 Salı

ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından Milletin Çocukları 15 Temmuz Ruhunu Yaşatacak Projesi kapsamında Türkiye’nin farklı illerinden Isparta’ya gelen 150 sporcu için projenin son gününde ödül töreni düzenlendi. Barida Otel’de düzenlenen ödül törenine Vali Şehmus Günaydın’da katıldı. 

Isparta

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından Milletin Çocukları 15 Temmuz Ruhunu Yaşatacak Projesi’nin ödül töreni dün akşam Barida Otel’de yapıldı. 
Törene Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Genel Başkanı Gürdal Gümüş, Isparta Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yakup Kütük başta olmak üzere çok sayıda sporcu katıldı. 
 
Tören ilk olarak farklı illerden gelen sporcuların yürüyüşüyle başladı.  Yürüyüşün ardından 15 Temmuz hain darbe girişiminin halk tarafından bastırılmasını anlatan sinevizyon gösterisi izlendi. 
Törende daha sonra konuşmalara geçildi. Kürsüye ilk çıkan isim Isparta Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yakup Kütük oldu. İl Müdürü Kütük, “Atanmış değil, adanmış olarak çalışıyoruz” dedi.
Nesiller ve gençler yetiştirmek için Bakanımızın da söylediği gibi atanmış olarak değil adanmış olarak çalışıyoruz. Görevli değil gönüllü olarak çalışıyoruz, bu konuda da bizlere desteğini esirgemeyen sayın bakanımıza, çocuk hizmetleri genel müdürümüze, strateji geliştirme başkanımıza ve Isparta ilinde bizim her zaman önümüzü açan bize bütün imkanlarıyla desteğini veren sayın Valimiz Şehmus Günaydın’a çok teşekkür ediyorum.       
Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Genel Başkanı Gürdal Gümüş, projenin amacını şu şekilde anlattı.
Bu ailede olmaktan gurur duyuyoruz, onur duyuyorum, şeref duyuyorum her zaman da öyle olacağım Allah nasip ederse. Bundan tam bir yıl önce bu projeyi nasıl hayata geçirebiliriz diye ekip arkadaşlarımla oturduk karar verdik, 15 Temmuz ki tam iki sene evvel hainler tarafından bu ülkeye bir takım darbeler vurulmaya çalışılmıştır, Başkumandanımız Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere bu millet kendine haince davranan kişilere her zaman ders verdiği gibi o günde aynı dersi vermiştir. Ne hikmettir ki bu projenin eyleme geçirildiği Isparta ilinde geçirdiğimiz şu süreç içerisinde yine benzer hainler bugün sınır dışımızda bizim üzerimize gelmekte ve bu Türk milleti, bu naciz millet, bu yüce millet onlara da yine aynı şekilde hesabını dersini vermeye gayret ediyor. 
Törende son olarak konuşan Isparta Valisi Şehmus Günaydın, 15 Temmuz hain darbe girişimi bu millet ellerinde Türk Bayraklarıyla tankların altına yatarak önlemiştir” dedi.
Şanlı tarihimize baktığımız zaman büyük milletimizin devleti ve bayrağı söz konusu olunca her türlü tehlikeye karşı göğsünü siper ettiğini görüyoruz. Büyük milletimiz ecdadından aldığı güçle tarihin her döneminde yaşadığı saldırılara ihanetlere karşı en güzel karşılığı en güzel cevabı vermiştir.  İşte en son 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında bu büyük millet sadece ellerinde şanlı bayrağımız ile bu hainlerin tanklarına toplarına karşı çıkmıştır. Sayın  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile meydanlara alanlara inerek bu millet üzerinde hesabı olan hainlere en güzel cevabı vermiştir.  Bu 15 Temmuz ruhunun yaşatılması için ve unutulmaması için Aile ve sosyal Politikalar bakanlığımız çok güzel bir organizasyona imza atmış, ben bu organizasyon için başta sayın bakanımız olmak üzere emeği geçen herkese de teşekkür etmek istiyorum.  
Konuşmaların ardından projede emeği geçenlere plaket verildi. Ardından dereceye giren sporculara da madalya takdim edildi. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Engelli hizmetli

19 Şubat 2018 Pazartesi 11:09

Sayın valim, engelli hizmetlilerin sorunlarına bir el atın lütfen

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR