20 Nisan 2024 Cumartesi

ODG İNŞAATTAN YATIRIM FIRSATI

MASRAFIN YARISINI KARŞILIYORLAR

Isparta

Isparta'da emlak sektörünün öncülerinden ODG , inşaat sektöründe avantajlı fırsatlar sunuyor. Çünür Mahallesi'nde başlayacak olan 44 apart daire projesinde abonmanlık ve toplu masrafların yarısı firma tarafından karşılanıyor.

ODG Emlak İnşaat Yetkilisi Ozan Gezer, Çünür merkezde Aden 1644isimli bin 640 metrekare üzerinde 44 apart daireli projegeliştirdiklerini söyledi. 44 apartın yarısının 1+1 diğer yarısının 2+1 olaraktasarlandığını belirten Gezer, haziran ayında kazma vuracaklarını açıkladı.

MASRAFLARIN YARISI BİZDEN

Projenin bir yılı içinde tamamlanacağını kaydeden Gezer,"2017 haziran ayında apartları sahiplerine teslim edeceğiz. Tabi dayalı döşeli şekilde. Özel tasarımlı eşyalarla hem de içinde kiracı garantisi olmak şartıyla apartlar teslim edilecek. Böylece Isparta'da bir ilki gerçekleştiriyoruz. Abonmanlık ve toplu masraflarını yarısını ODG İnşaat karşılıyor"diye konuştu.

KİRACI GARANTİLİ

Bunun bir yatarım projesi olduğuna işaret eden Gezer, "Proje maliyetinin karşılığını yüzde 50 peşin olarak alıyoruz. Bunun dışında apart dairemizi teslim edinceye kadar hiç bir arama ödeme yapmıyorsunuz.Yarısını da teslim aşamasında firmamız garantisinde kredilendiriyoruz. Tabi kiracı garantili olduğu için kira geliriyle krediyi ödüyorsunuz. Örnek verecek olursak 125 bin TL'ye mal olan apart dairenin 62 bin TL'sini peşin alıyoruz.Geri kalanı 1 yıl sonra kredilendiriyoruz. Krediniz de kiracı geliriyle ödenmiş oluyor" açıklamasında bulundu.    

KAZANDIRMAK İSTİYORUZ

Yapacakları projenin mimari açıdan da Isparta için örnek olacağını belirten Gezer, "Isparta'ya dış görünüm açısından da estetik apart projeler kazandırmak gayesindeyiz. Ayrıca apartlarda metrekareler çokdüşük. Harçlar, tapu masrafları alıcıya ödetilmekte. Biz ise bu projeyle yatırım yaparak kişilere kazandırmak istiyoruz" dedi.

YAŞANABİLİRLİK ÖNEMLİ

Projenin şu anda İstanbul'da çizim aşamasında olduğunu iletenGezer, "Peyzaj düzenlemesi ile, sosyal doku alanlarıyla örnek bir projeolacak. Tam bir yaşanabilir alan olacak. Mimarisiyle de şehre renk katacak.Ayrıca yeni otogarın burada olması, üniversiteye yakınlığı da avantaj. İnşaattamamlanır tamamlanmaz yüzde 30'luk bir değer artışı olacak. Bu fırsatıyatırıma dönüştürmek isteyenleri ofisimize bekliyoruz" diyerek sözlerininoktaladı

İLETİŞİM: Eski Sanayi Mahallesi 102. Cadde No:32 ISPARTA

Telefon: 0 246 218 64 88 0532 476 0808    

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

gezer

28 Nisan 2016 Perşembe 09:09

ozon gezer hayırlı olsun bu proje tam bir proje hayırlı olsun cok güzel olmuş mimari purojen emsalsiz

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR