29 Mart 2024 Cuma

ÖDENEK MÜJDESİ!

Ak Parti Isparta Milletvekili ve Plan – Bütçe Komisyonu Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç Isparta’daki iki önemli yatırım için ilave 4 milyon liralık daha yeni ödenek çıkarttı.

Isparta

Edinilen bilgilere göre Barla’daki Bediüzzaman Said – iNursi’nin evi ve çevresindeki yeni çalışmalar için geçtiğimiz günlerde 1.5 milyon liralık ödenek çıkartan AK Parti Isparta Milletvekili ve Plan – Bütçe Komisyonu Üyesi Süreyya Sadi Bilgiç, Barla’nın Dünya’ya tanıtımı için Başbakanlık Tanıtma Fonundan 2 milyon liralık ödenek daha çıkarttı. 2 milyonlirakı ödenek ile Barla Türkiye ve Dünya’ya tanıtılacak ve daha fazla turist gelmesi sağlanacak.

Bilgiç ayrıca 13 milyona mal olacak ve ihalesi kısa süre içinde yapılacak olan Melikler köprüsüne çıkartılan 4 milyon liralık ödeneğe ilave olarak Maliye Bakanlığından 2 milyon liralık ödenek daha çıkarttı. Melikler Köprüsü Yazılı Kanyon ile Isparta – Antalya Dereboğazı yolunda Elsazı köyüne bağlayacak olan ve Isparta ekonomisine büyük ekonomik katkı sağlayacak olan önemli bir yatırım. Yıllardır yapılamayan köprünün ihalesinin 1 ay içindeyapılması bekleniyor.

AK Parti Isparta Milletvekili Bilgiç, Isparta’ya yatırım ve ödeneklerin bunlarla sınırlı kalmayacağını belirterek:”İlk etapta Eğirdir ile Camili Yayla bölgesini arasındaki yolun yapımına da başlayacağız. Burası içinde2 milyon liralık ödenek getireceğiz. Diğer yatırımlarda aralıksız sürecek”dedi.

Bilgiç, Barla’nın Isparta’nın ve Türkiye’nin çok önemli bir değeri olduğunun da altını çizerek:”Barla’da yapılan ve yapılacak çalışmalarla birlikte tanıtımları devam edecek. Barla’ya yapılacak yatırım 15 milyonu bulacak” şeklinde konuştu.

Bilgiç, Melikler Köprüsünün de yıllardır bölge insanının ve özellikle mermer sektöründe üretim yapan sanayicinin hayali olduğunu da belirterek:”İnşallah bu köprüyü de yaparak bölge insanımıza kazandıracağız”dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

MAHMUT AKSU

29 Aralık 2014 Pazartesi 09:17

Bölge deki tamamen kanunsuz, hukuksuz doğa katliamları bitmeden üste üstlük kanun yapıcıların açıklamaları tam bir....40 yıldır çandır köylüsünün hayali ve hakkı olan köprü nün asıl amacı vali, vekil tarafından dürüstçe açıklandı. bölgedeki mermerler antalya ya daha rahat taşınacak. yine milletin vergileri birilerine peşkeş çekiliyor. bu köprü haberi umarım çandır köyünün felaketi olmaz. vali bilmiyormu hem tarım, hem turizm hem de doğa katliamı bir arada olmaz.

ilginc

28 Aralık 2014 Pazar 18:47

garip olan akla gelen şu sorular vekilin ekibi mi çalışıyor bu işlerde bence hayır arka planda işleri görenler farklı son saniye para çıktı vekiller orada belki uğraşmıştır ama tek kişilik işler değil bunlar....diğerleri hiç yok.. şeref tek kişilik oluyor... beraber açıklama yapılsa vali si kaymakamı Isparta seveni barla aşığı kimse bu işlerin sahibi...

ıspartalı

28 Aralık 2014 Pazar 17:29

akpartinin hizmeti 4 yıl boyunca süper bir şekilde çalışma yapıyor. gelgelelim bizim vekiller son 5 ay kala çalışmaya başlıyorlar. teşekürler süreyya beye para bari çıkartıyor.son zamanlarda.sonzamanlarda haydar kemal kurt açıklamış çagrı merkezi 100 kişi alacakmış süper. ıspartaya yatırım nedense oy zamanları gelmeye başlıyor. olsun yinede adı varya

kazım

28 Aralık 2014 Pazar 16:15

bu vatandaş hala millette dalga mı geçiyor. al iki milyonu cebine koy bozdur bozdur harcan yeter ki sizi görmeyelim artık

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR