25 Nisan 2024 Perşembe

ODA BAŞKANLARI SORUNLARI ANLATTI

ISPARTA'daki il ve ilçe oda başkanları Ankara'ya çıkartma yaptı. Esnaf Odaları Birliği Başkan Vekili Ahmet Tural başkanlığında tüm oda başkanları ve Esnaf Kefalet Kooperatifi Odası Başkanları Ankara’da Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'i ziyaret etti.

Isparta

Ziyarette başta Isparta olmak üzere esnaf ve sanatkarın sorunları Milletvekili Bilgiç'e anlatıldı. Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, öncelikle Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanlığı'nın hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunduktan sonra esnafların yaşadığı sıkıntıları anlattı. Başkan Tural açıklamalarda bulunurken, ucuz konut TOKİ ve Bağ-kur primleri ile ilgili iki ana başlığa dikkat çekti. TOKİ'nin mutlaka ucuz konut yapması gerektiğini vurgulayan Başkan Tural, bu sayede esnafın da ev sahibi olarak daha da rahatlayacağını söyledi. Yine işverenlerin Bağ-Kur primlerinin yükseldiğine dikkat çeken Tural, ya bu ücretin düşürülmesi gerektiğini yada asgari ücretle işverene 100 TL desteğin bağ-kur ödeyen esnafa verilmesi gerektiğini söyledi.

AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Isparta'nın sorunlarını ve sizlerin hassasiyetini biliyorum. Gerekli girişimlerde bulunacağız. Biz her zaman esnafımızın yanındayız" dedi.

Ziyaretin ardından oda başkanları diğer milletvekillerini de tek tek ziyaret etti.







YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR