26 Nisan 2024 Cuma

O YOLDA YÜRÜDÜ!

SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Çarıkcı, Çünür'den üniversite kampüsüne bağlanan tozlu topraklı yolu inceledi. Yolun biraz daha iyileştirilmesini için talimat verdi.

Isparta

SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Çarıkcı, kampus alanı dışındaki öğrencilerin günlük kullandığı yolda yürüdü.  Genel Sekreter Yardımcısı Musa Denizhan Ulusan ile birlikte kampus çevresinde incelemeler de bulunan Rektör Çarıkçı, Çünür'den gelen öğrencilerin kullandığı yolu kontrol etti. Rektör Çarıkcı, sürekli öğrenciler tarafından kullanılan bu yolu biraz daha kullanılabilir hale getireceklerini söyledi. Bu konu ile ilgili çalışmaların hızlandırılması konusunda yetkililere talimat verdi

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Şok Şok Şok

30 Kasım 2015 Pazartesi 01:42

Şok şok şok Hocaefendi yolsuzluğu bizzat yerinde inceledi. Pu ha ha ha... Hocam sen yolsuzluk kavramını çok yanlış anlamışsın. Vahidettine sor o sana anlatsın desem o Hukuktan anlamıyor. Sen en iyisi bir bilene sor...

sdü

29 Kasım 2015 Pazar 10:51

Ciddi konularla ne zaman ilgileneceksin diyen TERBİYESİZ..Bu ciddi konu degilmi burası ne okul degilmi okulda ne olur ögrenci olur egitim olur ögretim olur..ögrenciler için birşeyler yapılır.ÖGRENCİ OLMASA NE HOCA OLUR NE MEMUR OLUR NE GÜVENLİKÇİ OLUR anladınmı saf saf yorum yapma......

Lawyer

30 Kasım 2015 Pazartesi 02:10

Bahsettiğiniz yol üniversiteyi saran Fetullahçı terör örgütünden daha mı önemli? Kimse size yol yapılmasın demiyorki. Aslında yanınızda gezdirdiğiniz şahıs olaylara bakış açınızı anlatıyor.

.

30 Kasım 2015 Pazartesi 00:25

Birileri sinirlenmiş anlaşılan

Ispartanın Veletleri

30 Kasım 2015 Pazartesi 00:15

Twitterden başını kaldırmayan bir Rektör, İpleri eline alıp asan kesen gücü garibana yeten bir Rektör Yardımcısı ile göstermelik bir kaç değişiklik yapılarak iş yapıyormuş imajı verilen bir Üniversite! SDÜ nün en önemli konusu yuvalanmış olan Paralel Yapı. Paralel ile mücadele etmek yerine İbicinin adamını yanınızda gezdiriyorsunuz. Şunu da söyleyeyim, İbici "bunlar bana dokunamaz, yedi ay oldu bişey yapabildiler mi?" diye konuşuyor. Cevabınız var mı?

Ispartanın Veletleri

28 Kasım 2015 Cumartesi 14:33

Ciddi konularla ne zaman ilgileneceksiniz?

32

28 Kasım 2015 Cumartesi 16:50

Lan dangalak sen çok biliyorsun bu işi herhalde .....

Uzm. Dr. Veli Ç.

28 Kasım 2015 Cumartesi 03:18

İbicioğlunun kirli işlerini yürüttüğü halde yeni dönemde paralelci değilim diyen, eski bilgi işlem yeni fen edebiyat uzmanı paralelci değilsen sorduğum soruya cevap ver. Bankasya nın kurucu ortaklarından olan Paralelin ağababası Naksan Holding ile bağlantın nedir? Soruyu açıkça sordum sen yeterki inkar et, Paralelci değilim iftira atıyor de, Savcılığa şikayet et, ispat etmek bana düşer. Sen şimdi utanmadan yrd doç kadrosuda istersin. İlgililere duyurulur.

yezitler

27 Kasım 2015 Cuma 22:27

UTANMAZLAR ONURSUZLAR OMURGASIZLAR; Siz bir şehre basın yayın hizmeti veriyorsunuz. Sabahtan beri basına yazara uygulanan despotizm namına haber yapmadınız. Sıra sizede gelir.Birilerine geldiği gibi. Nereye kadar yalakalık. Oturup toplarınıdamı yalıcaksınız. O şehirde hala sizin bu yüzünüzü görmüyor. Mallıklarıda o kadar.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR