19 Nisan 2024 Cuma

O SERGİ BUGÜN TEKRAR AÇILDI

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Gençlik Kolları tarafından Belediye İş Hanı önünde açılan ve Ülkü Ocakları ile ak Gençlik arasında gerginliğe neden olan sergi yeniden açıldı.

Isparta

Düzenlenen basın açıklamasıyla açılan sergide bu defagerginliğe sebep olan Alparslan Türkeş’in tablosunun olmaması dikkat çekti.

                5 günboyunca açık kalacak olan sergi açılışında basın açıklaması yapan AK PartiGençlik Kolları Başkanı Yaşar Ünlü “Türkiye'de küresel sisteme uymayan liderlerher zaman hedef olurlar. 1974'te Ecevit ve Erbakan küresel sisteme biat etmedenKıbrıs' a çıkartma yaptılar, ikisi de sistem tarafından infaz edildiler. Biri28 Şubatta, diğeri 2001 krizinde. 1980 darbesinin çarpık sistemine hayırdiyerek yola çıkan rahmetli Özal da aynı oyunların kurbanı oldu.

                2003 yılınakadar üretmeyen, IMF 'den borç alan, dışa bağımlı bir Türkiye vardı.Türkiye'deki burjuva sistemi maalesef üretmek değil, montaj sanayi üzerinekurulmuştur. 2003 yılından bu yana yabancı ülkeler Türkiye'yi hazmedemiyor.Neden mi? Çünkü Türkiye artık yerinde duran bir ülke olmayıp üreten,ürettiklerini pazarlayıp diğer ülkelerin pazarlarına çomak sokan bir ülke veartık Türkiye, daha güçlü bir konumda. Kısacası Türkiye'yi çıktığı cevizkabuğunun içine yeniden sokmaya çalışıyorlar” dedi.

                Ünlü,“Önce gezi parkı olayları sonra da 17 Aralık süreci ile defalarca denedilerolmadı yine deneyecekler ama sonu yine hüsranla bitecek. Türkiye küresel birkoalisyonun saldırısı altındadır. Peki bu saldırının boyutu niye bu kadar ağırbiliyor musunuz? Türkiye ayağa kalkıp güçlü durduğu için. Küresel koalisyoncumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nuninfazını istiyor Türkiye buna izin vermez. Küresel saldırıya verecek ne birCumhurbaşkanımız ne de bir Başbakanımız var. Biz güçlü Türkiye olarak yılmadandurmadan ülkemiz üzerine oynanan oyunları ortaya çıkaracağız. CumhurbaşkanımızRecep Tayyip Erdoğan neden seviliyor, başbakanımız Ahmet Davutoğlu nedenseviliyor hiç düşündünüz mü? Çünkü yerleşik düzenin unsurları ile mücadeleettiği için, Onlar halk ile bütünleştiği için, onlar kaybolan birlik veberaberlik duygusunu tekrar bu millete aşıladığı için seviliyor. BizTürkiye'nin gelişmesini engelleyecek her türlü gücün karşısındayız. Bizi nedarbe, ne de paralel yapı bu çıktığımız yoldan alıkoyamaz. Sistem kurbanı olanSiyasi Liderlerden sonra kefenini giyip yola çıkan Recep Tayyip Erdoğan ve AkParti kadroları ile. Türkiye artık daha güçlü, daha güvenli ve daha azimliolarak yoluna devam edecektir. Biz güçlü Türkiye'nin evlatları olarak tek birhedefimiz var büyük lider Recep.Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi daha yaşanabilirbir Türkiye için, daha güçlü bir Türkiye için durmak yok yola devam” diyekonuştu.

                AKParti İl Başkanı Osman Zabun ise yaptığı açıklamada “5 günlük süre içerisindevatandaşlarımızın izlemesine okumasına ve belki bir miktar geçmişte ulutulmayayüz tutan demokrasi mücadelesi veren bu ülkenin temel aktörlerine vurgu yapanbir sergiyi hep beraber açıyoruz. Öncelikle gençlik kollarımıza bu güzeletkinliği bu günlerde gerçekleştirdiğinden dolayı sonsuz teşekkürlerimizisunuyoruz. Bunu gerçekten medeni bir şekilde, bu ülkenin geleceğine yakışır birşekilde ortaya koydular.                          Bundandolayı da ayrıca teşekkür ediyorum. Bu aziz milletin yürüyüşü noktasında bumücadele noktasında emeği geçen insanları hatırlamamak onları yad etmemekmümkün değil.                                               AK Parti azizmilletin yarısından fazlasını bünyesinde barındıran ve milleti ile birliktekucaklaşarak yürüyüşüne devam eden bir partidir dolayısıyla bu yolculuk bu davamilletindir.                        Bizleribu yolculuğumuzda yalnız bırakmayan bize her zaman duaları ile destekleyenbilinmeyen kahramanlar olarak evlerinden vermiş oldukları desteklerden dolayıda onlara da sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

                AçıklamadaAK Partili gençler sık sık “Vur vur inlesin, Pensilvanya Dinlesin” “Dik dureğilme bu millet seninle” şeklinde sloganlar attı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

buse-ecrin

21 Aralık 2014 Pazar 01:12

siz kim sergi acmak kim siz önce kendinizi aklayın sonra sergi acın----------gecmişler öne ıspartaya her etkinliğe katılan bayanları toplamışlar orda sergi yapıyorsunuz

YALNIZ KURT

20 Aralık 2014 Cumartesi 18:23

17 ve 25 aralık segisi açın inanın ziyaretçi akınına uğrarsınız..

kazım

20 Aralık 2014 Cumartesi 11:45

yüzsüzlük artık bu kadar tavan yapabilir.ıspartayıda ülkeyide rezil ettiniz be yeter artık

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR