20 Nisan 2024 Cumartesi

O POLİS HAYATINI KAYBETTİ!

Isparta'nın Yalvaç İlçesi'nde iddiaya göre eşiyle tartıştıktan sonra beylik tabancasıyla başına ateş ederek ağır yaralanan 24 yıllık polis memuru 43 yaşındaki Can Cihan Kutlu, hastanede yaşamını yitirdi.

Isparta

Mardin İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Can Cihan Kutlu, babasının cenazesi için ailesiyle memleketi Yalvaç'a geldi. Kutlu,geçen pazartesi saat 13.00 sıralarında bacanağı Bekir Bakır'ın Aşağıpazar Mahallesi'ndeki evinde bilinmeyen nedenle eşiyle tartıştı. Tartışmanın ardından yanında taşıdığı beylik tabancasını şakağına dayayan Kutlu, bir el ateş etti.Kurşun başının diğer tarafından çıkan Can Cihan Kutlu, yere yığıldı.

Olay yerine gelen ambulansla kaldırıldığı Yalvaç Devlet Hastanesi'nde ilk müdahalesi yapılan polis memuru, Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi. Burada yoğun bakıma alınan polis memuru Kutlu, dün akşam saatlerinde yaşamını yitirdi. Kutlu'nun cenazesinin ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından Kızılca Mezarlığı'nda toprağa verileceği belirtildi. En küçüğü 1, en büyüğü 21 yaşında 6 çocuk babası Can Cihan Kutlu'nun 4 ay önce İzmir'den Mardin'e tayin olduğu belirtildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

farkkı bakış açısı

07 Eylül 2015 Pazartesi 12:06

gönül isterdiki keşke şehit olarak yaşamı bitseydi .intihat edeceği yerde gidip doğuda bir kaç terörist indirip şehit olsaydı ve devlet şehit maaaşı veriyor geride çocukları için iyi olurdu bu farklı bakış açısı yanlış anlamayın

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR