03 Haziran 2024 Pazartesi

Isparta Emniyeti FETÖ operasyonlarını sürdürüyor

Isparta Emniyet Müdürlüğü, başarılı çalışmalarla FETÖ mensuplarını yakalamaya devam ediyor

Isparta

Isparta Emniyet Müdürlüğü, yürüttüğü başarılı operasyonlarla, Isparta'da yaşayan FETÖ mensuplarını tek tek yakalayarak adalete teslim ediyor. Bu titiz çalışmalar, vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor.

FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik yürütülen operasyonların aralıksız devam ediyor.   Emniyet Müdürlüğü ekipleri Örgüt mensuplarının adalet önüne çıkarılması için yoğun bir çaba sarf ediyor. 

Isparta genelinde yapılan operasyonlarda birçok FETÖ mensubu yakalanarak yargıya sevk edildi.

Emniyet Müdürlüğü, FETÖ'ye karşı mücadelenin kararlılıkla sürdürüldüğünü ve bu tür operasyonların devam edeceğini vurguladı. 

Vatandaşların güvenliği ve huzuru için yapılan bu çalışmalar, toplumda büyük bir destek ve memnuniyetle karşılanıyor.

Isparta halkı, emniyet güçlerinin bu başarılı çalışmalarını takdir ederek, terör örgütlerine karşı verilen mücadelenin önemine dikkat çekti. Halk, emniyet güçlerine olan güvenini ve desteğini, bu tür operasyonların Isparta'nın huzurunu ve güvenliğini korumak adına büyük önem taşıdığını belirtti.

Isparta Emniyet Müdürlüğü'nün FETÖ'ye karşı yürüttüğü başarılı çalışmalar devam edecek

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Murad

21 Mayıs 2024 Salı 13:17

Bu kisi evindeydi ve kendi teslim oldu. Kacan falan yok

SÜRÜNÜN

21 Mayıs 2024 Salı 11:48

15 TEMMUZDA ŞEHİT ETTİKLERİ GÖLBAŞINDA POLİSLER KINASI ELİNDE KİMİ NİŞANLI YILLAR BOYUNCA MİLLETTEN ÇALDIKLARI ASKER POLİS HAKİM SAVCI KADROLARI GÖLBAŞINDA ŞEHİT ETTİKLERİ BİR EVİN TEK İKİZ OĞLU OLAN İKİZ POLİSLER KANLARINDA BOĞULUN GEBEREMEYİN SÜRÜNÜN FETÖŞ KÖPEĞİ O PENSİLVANYADAKİ NURSUZ DOMUZDA FELÇLER OLSUN GEBEREMESİN

CENGİZ BAYRAK

21 Mayıs 2024 Salı 08:21

halen meb de çalışan idarecil ve öğretmenler var.

Veli deli

20 Mayıs 2024 Pazartesi 23:09

Bu adam yattı çıktı zaten içerden. Neden ataniymus nadil araniyormus neden yatmış neden çıkmış manyak sorular kafamda. Tabi aklı olmayanlar da soru falan yok.

Ispartada binlerce fetocu var

20 Mayıs 2024 Pazartesi 21:28

Neden bu alçak fetocular adam Akıllı sorgulanmıyor???Nasıl saklanıyorlar. Isparta da kamuda üst düzey fetocular var,esnaflarda var. Devletimiz titizce araştırıp,ansızın gece çıkmalı bu alçak fetocular,Türk vatandaşlığından çıkartılsın bu hain fetocular!!...

Yücel

20 Mayıs 2024 Pazartesi 19:32

Affefilen fetoculer noldu hepsi danisman müdür bakan oldu.kimi kandırıyorsunuz be tarikatlar ne şeriat isteyen tarikatlar bunlar ne fetonun bir başka ahtapot kolu hangi fetocu ceza aldiki şerefli subaylar daha yeni tahliye oldu feto bitmedi halan devlette hepsi kimseyi algı oyunu yapmayin

Gevrekçi

20 Mayıs 2024 Pazartesi 18:03

Bırakın reklam yapmayı biraz samimi olun tabi yüzünüz kaldıysa

1 YILDIR DOSYA BEKLER Mİ?

20 Mayıs 2024 Pazartesi 17:59

Savcılıkta 1 yas yöneticileri hakkinda dosya 1 yıldır bekletiliyor.Kime ne anlatıyor bunlar...Geç...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR