24 Nisan 2024 Çarşamba

O MÜDÜR TUTUKLANDI

O MÜDÜR TUTUKLANDI

Isparta

ISPARTA'nın Yalvaç İlçesi'nde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Osman Elmacı,tutuklandı.

Yalvaç Cumhuriyet Savcısı İsmail Çelik tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, 'Isparta'da 50 bin küçükbaş hayvanı, 73 bin göstererek,bakanlıkça 23 bin hayvan için ödenen parayı FETÖ/PDY'ye aktarmak, suç işle mekamacıyla örgüt kurmak, örgüt adına faaliyette bulunmak ve terör örgütüne finans sağlamak' iddialarıyla gözaltına alınan 15 şüpheliden Yalvaç Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Osman Elmacı, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen Osman Elmacı, tutuklanarak Isparta E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Aynı soruşturma kapsamında gözaltına alınan diğer şüphelilerin işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

BİR

17 Ağustos 2016 Çarşamba 16:12

BU ADAMI İYİ TANIRIM SUÇSUZ OLDUĞUNA İNANIYORUM... BİR DE ŞU VAR. GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI İL VE İLÇELERİNDE HAYVAN SEVK RAPORU DÜZENLENİRKEN HAYVAN NAKİL ARAÇLARI DEZENFEKTE EDİLMEDİĞİ TAKDİRDE DEZENFEKSİYON ÜCRETİ ALINIYOR.BUNU DA BAKANLIK KENDİSİ İYİ BİLİYOR. MÜDAHLE ETMİYOR.O ZAMAN HİZMET VERİLMEDEN ALINAN BU ÜCRETLER NEREYE AKTARILIYOR....? BUNA BİRİ DUR DESİN... ARTIK YETER......

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR