24 Nisan 2024 Çarşamba

O LOJMANLARDA SADECE ONLAR KALDI!

ISPARTA'DA PTT çalışanlarının yaşadığı lojmanlara 2 yıl önce depreme dayanıklı değil raporu verildi. Güvenlik gerekçesiyle evleri boşaltın tebliğden sonra PTT çalışanları tek tek ayrılırken, o lojmanlarda sadece Başmüdür ve diğer müdürler kaldı.

Isparta

Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan PTT evlerine yaklaşık 2yıl önce PTT Genel Müdürlüğü'nden gelen Teknik  elemanlar tarafından yapılan inceleme sonucunda depreme dayanıklı değil gerekçesi ile rapor hazırlandı. 40 dairenin bulunduğu PTT evlerinde çalışanların evleri boşaltması istendi. O tarihten buyana PTT çalışanları lojmanları  boşaltırken, depreme dayanıklı değil raporu verilen o evlerde sadece Başmüdür ve diğer müdürler kaldı. Halen 8 dairenin kullanıldığı o lojmanlarda Başmüdür ve diğer müdürlerin neden ayrılmadığı ise kafalarda soru işareti bıraktı. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

yazık

14 Ocak 2016 Perşembe 17:59

Sayın Yetkili bakıyorum da işine gelen yorumları yayınlıyorsun

ramazan doğan

14 Ocak 2016 Perşembe 12:47

eğer bu PTT lojmanları depreme dayanıklı değil ise ıspartada hiç bir yapının dayanıklı olacağına inanmak biraz zor olur.çünkü o binaların nasıl yapıldığını çok iyi bilenlerden birisiyim otel ıspartanın altındaki betondan daha dayanıklı demirli betonkarda imaldir.

ISPARTALI

14 Ocak 2016 Perşembe 09:59

LOJMAN KİRASI NEREDEYSE BEDAVA. SON ANA KADAR ÇIKMAZ ADAMLAR TABİ. DIŞARI GİTSELER DAHA FAZLA KİRA VERECEKLER. LOJMAN İŞLERİNE GELİYOR. MİLLET DIŞARIDA 800-1.200 TL ARASI KİRA ÖDERKEN ONLAR ORADA 250-300 GİBİ RAKAMLARA OTURUYORLAR.

Pttli

13 Ocak 2016 Çarşamba 23:51

Tarkan bey bir bayan 'ın doldurusu ile yanlış haber yapıyorsun o lojmanda zamanında kendiside oturdu şu an orada 2 müdür 1 şef 1 teknisyen 2 memur 2 de dış kurum çalışanı oturuyor ve lojmanlardan kimse zorla çıkartılmadı herkes biliyor şu an oturanlarda bu yıl boşaltacak size bilgi veren yanlış vermiş ptt uzak değil gerçeğini gidip öğrenin doğru haber yapın

Ercan

13 Ocak 2016 Çarşamba 23:48

Kaloriferde yanıyor mu

pttci

13 Ocak 2016 Çarşamba 23:08

Pes doğrusu. Bir olay bu kadar çarpıtılır. Binanın birer birer boşaldığını kendiniz yazmışsınız. Kendinizi tekzip ediyorsunuz zaten. Hem kalanların hepsi müdür filan da değil.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR