26 Nisan 2024 Cuma

O KAZANIN İŞTE TÜM DETAYLARI

O KAZANIN İŞTE TÜM DETAYLARI

Isparta

ISPARTA'da sınava giderken kamyonla çarpışarak hurdaya dönen otomobildeki Ali Çırak ve eşi Gülçin Çırak hafif yaralandı. Çiftin kazadan kısa süre önce otomobilde yaptıkları özçekimi sosyal medyada paylaştıkları görüldü.

Isparta'da oturan evli ve 1 çocuk babası Ali Çırak, önceki gün İçişleri Bakanlığı tarafından açılan bekçilik sınavının yapılacağı yere gitmek için 32 EE 205 plakalı otomobiliyle yola çıktı. Ali Çırak'ın kullandığı eşi Gülçin Çırak'ın da bulunduğu otomobil Sinanpaşa ilçesi yakınlarında 09 KN 374 plakalı kamyonla çarpıştı. Hurdaya dönen otomobildeki Ali ve Gülçin Çırak hafif yaralandı.

Kazanın ardından olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği yaralılara olay yerinde müdahale edildi. Ali ve Gülçin Çırak'ın kazadan yaklaşık yarım saat önce otomobilde yaptıkları özçekimi 'Sınav heyecanı' notuyla sosyal medyada paylaştığı görüldü.

Kaza anını anlatan Ali Çırak, "18.30 sıralarında otomobilimin gazı bitiriyor diye akaryakıt istasyonuna girdik. Gaz aldıktan sonra çıkarken sol tarafıma baktığımda kamyonun hızlı geldiğini gördüm. Eşime dönerek, 'Bu TIR üzerimize geliyor galiba' dedim. Sonra bize çarptı" dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Kaza

20 Temmuz 2018 Cuma 00:31

Kaza olduğu an oradaydım. Erkek kendi imkanı ile çıkıyordu ve bayanı çıkardık. Araç yanmasın diye yangın söndürücü ile araç üzerine köpük yaptık. Sabah güneşi görüşü engelliyordu. Evden eve nakliyat yapan kamyon şöförü uyuduğu ihtimali yüksek. Ayrıca kaza sabak 7 gibi olmuştu. Saat yanlış.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR