29 Mart 2024 Cuma

O KAZANIN İŞTE TÜM DETAYLARI!

ISPARTA’DA otomobil ile motosikletin çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan 22 yaşındaki Muhammed Emin Tuna hayatını kaybetti. Kaza sonrasında olay yerinden hızla uzaklaşan otomobil sürücüsü M.O. ise 5 gün sonra emniyete gelerek teslim oldu. M.O. ifadesi alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Isparta

İŞTE O KAZANAN TÜM DETAYLARI

31 Mart günü Bağlar Mahallesi 110 Cadde üzerinde bir araç ve motosikletin karışmış olduğu trafik kazası sonucu olay yerini terk ederek kaçan araç sürücüsü M.O. isimli şahıs yakalandı.

31 Mart Perşembe gecesi saat 02.00 sıralarında meydana gelen kaza sebebi ile ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Muhammed Emin TUNA yapılan ilk müdahalesinin ardından Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılmış ancak sabaha karşı yaşamını yitirmiştir.

Olay yerinden kaçan araç sürücüsünün tespit edilmesi için Asayiş Şube Müdürlüğümüzce aynı gece çalışmalara başlanılmıştır. Yapılan ilk incelemelerde aracın marka ve rengi tespit edilerek çevrede aracın bulunmasına çalışılmış olay yerine yakın mesafede aynı renk ve modelde bir araca rastlanılması üzerine durumundan şüphelenilen M.O. isimli şahsın beyanına başvurulmuş, şahıs alınan beyanında kaza sesini duyduğunu ve kazaya karışan aracın hızla olay yerinden uzaklaştığını beyan etmiştir.

Ekiplerimizce çevrede bulunan tüm güvenlik kamera görüntüleri detaylı olarak incelemeye tabi tutulmuş olup kazaya karışan aracın marka, model ve rengi konusunda kesin bilgi elde edilmesi üzerine ilimizde ve çevre illerde aynı marka, model ve renkteki araçlar tek tek incelemeye çağrılmıştır.

Emniyet Müdürlüğümüzce incelenmek üzere çağrılan araçlardan F.A. isimli şahsa ait aracın olay gecesi tanık olarak beyan veren M.O. isimli şahsa aracını sattığını beyan etmesi üzerine M.O. isimli şahsın kazaya karışanaraç sürücüsü olma ihtimali kuvvetlenmiş olup araştırmalar M.O. isimli şahıs üzerinde yoğunlaştırılmıştır.

Kazaya karışmış olabileceğinden şüphelenilen M.O. isimli şahsın oto sanayi sitesinde işyeri olduğu bilgisi elde edilmesi üzerine işyerine yakın yerlerdeki güvenlik kameraları incelemeye tabi tutulduğunda olay gecesi M.O. isimli şahıs ile arkadaşı olduğu anlaşılan U.B. isimli şahısın olaya karışan aracı M.O. nun işyerine bıraktıkları tespit edilmiş, ayrıca üzerine Muğla ili plakası takılarak olaydan bir gün sonra aracı buradan götürdükleri tespit edilmesi üzerine U.B. isimli şahıs yakalanarak beyanına başvurulmuştur.

Alınan beyanında U.B. isimli şahsın olay gecesi alkollü olduklarını, kazaya karışan aracın Antalya ili plakalı araç olduğunu, aracı M.O. nun kullandığını, kazadan sonra olay yerinden uzaklaşarak önce kendi evine gittiklerini ve aracını alarak iki araçla M.O nun işyerine gittiklerini, kazaya karışan aracın plakasını değiştirdiklerini ve aracı burada bırakarak kendi aracı ile M.O. yu evine bıraktığını beyan etmesi üzerine M.O. isimli şahsın yakalanması amacıyla gerekli takibe başlanılmıştır.

Kimlik bilgilerinin tespit edilerek olayın faili olarak arandığını anlayan M.O. isimli şahıs daha fazla kaçamayarak geçtiğimiz gün Asayiş Şube Müdürlüğümüze gelerek olayın faili olduğunu itiraf etmiştir.

Kazaya karışan aracı Keçiborlu ilçesine götürerek burada yakınlarının yanına bırakmış olduğu anlaşılan M.O. nun, olay gecesi benzer araçla görülmesi üzerine tanık olarak beyanı alınmak üzere götürüldüğündeki araçla kendi aracının benzer olduğu, ancak bu aracın kardeşine ait olduğu anlaşılmış,verdiği beyanda ekiplerimizi yanlış yönlendirerek failin kendisi olduğunu gizlemeye çalıştığı anlaşılmıştır.

Olayla ilgili olarak Keçiborlu ilçesinde bahsi geçen araç bulanarak muhafaza altına alınmış, M.O. isimli şahsa yakalanmaması ve aracını gizlemesi için yardım ettikleri anlaşılan H.A., B.K., V.O. ve R.Y. isimli şahıslar hakkında “Suç Delillerini Yok Etme, Gizleme, veya Değiştirme, Suçluyu Kayırma” suçlarından yasal işlem yapılmıştır.

Olayın faili M.O. isimli şahıs hakkında yapılan yasal işlemlerin ardından adli mercilere sevk edilmiş olup, çıkarıldığı adli makamlarca TUTUKLANAN şahıs cezaevine gönderilmiştir.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

olay

02 Mayıs 2018 Çarşamba 17:48

yazan herşey doğru kaçmasaymış yardım etseymiş belki ölmezdi şimdi kimse onu korumasın yaşamayı bile hak etmiyor

olay ve

09 Nisan 2016 Cumartesi 01:24

bu yorumu onaylağın lutfen böyle konuşmak çok kolay o sürücü hayatta bir kere olsun kazaya karısmamıstır bu 1 artı kim bilir yarın ne olacağını kim ister böle biseyi isteyerek mi çarptı da böle yazıyorsunuz siz allah büyük kötü yorum yapan allah sanada yaşattımı anlarsın bi gün anyayı Konyayı

antalya

09 Nisan 2016 Cumartesi 01:18

olayı bilmesek habere inanacağızz yalan haber yapmaya bayılıosunuz allahım büyük bilip bilmeden konusa an lara aynısını yaşatsın

olay

09 Nisan 2016 Cumartesi 01:13

senin o azından çıkan katil kelimesii varya geri azından sokar ****ünden çıkarırım yavsak

sparta

09 Nisan 2016 Cumartesi 01:11

ıspartalı o katil dediğin insan ne sigara ne alkol hicbirsey icmmezzzzzz ama senin ağzını yırtarım6 be be n bilerek mi çarptı cocuk cook hızlı sürüyomus o ailenin acısıda büyük allah böyle yazmış kader kim isteyerek yapar böle seyi hersey kader allah düsmanımın basına vermesin çok zor böle bilip bilmeden yorum yapmayın

ısparta

09 Nisan 2016 Cumartesi 00:57

siz ne biçim yorum yapıosunuz zor bir durum o adam isteyerek mi çarptı böle yorum yapmak çok kolay

insan

09 Nisan 2016 Cumartesi 00:53

içkili sürücü değil katil yazan kişi sen ne bilionda böle yazıon iseyerek mi çarptı senin azini yırtarım

ıspartalı

08 Nisan 2016 Cuma 01:59

Yazıkya.birde içkilermiş. Olan çocuğun ailesine oldu.katil hapishanede yaşamaya devam edecek.

mehmet başer

07 Nisan 2016 Perşembe 19:30

UCUZMUYDU O GENCİN HAYATI ?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR