19 Mart 2024 Salı

O KAZADA ÖLEN SÜRÜCÜ DOKTOR ÇIKTI

O KAZADA ÖLEN SÜRÜCÜ DOKTOR ÇIKTI

Isparta

DENİZLİ’de görev yapan diş doktoru Cem Eşber Baltacı motosikletiyle çıktığı turda otomobille çarpıştığı kazada yaşamını yitirdi.

Kaza, saat 15.30 sıralarında Isparta- Eğirdir karayolunda meydana geldi. Cem Eşber Baltacı yönetimindeki motosiklet aynı yönde seyreden ve yol kenarındaki akaryakıt istasyonuna giriş yapmaya çalışan sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen otomobille çarpıştı. Çarpmanın şiddetiyle motosikletten savrulan Cem Eşber Baltacı, ağır yaralandı.

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine 112 ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık görevlileri ağır yaralı Cem Eşber Baltacı’ya müdahale etti ancak kurtaramadı. Kaza sırasında Baltacı’nın başında kaskının bulunduğu belirtildi. Baltacı’nın cenazesi yapılan incelemenin ardından Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna konulurken, otomobil sürücüsü polis tarafından gözaltına alındı.

DENİZLİ’DE GÖREV YAPIYORDU

Kazada yaşamını yitiren Cem Eşber Baltacı’nın Denizli Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde klinik doktoru olarak görev yaptığı ve motosikletiyle hafta sonu tura çıktığı öğrenildi. Kazadan önce Burdur’daki ‘Lisinia Doğa’ proje alanını ve Ağlasun ilçesi yakınlarındaki Sagalassos Antik Kenti’ni ziyaret eden Cem Eşber Baltacı’nın buralarda çektirdiği fotoğrafları sosyal medyada paylaştığı görüldü.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Kamil Sönmez

23 Mayıs 2018 Çarşamba 00:27

Allah rahmet eylesin.. Ölen kişinin başka resimlerini gördüm internette.. Bindiği motor büyük ve güçlü bir motor. Kıyafetlerinden de bu işi ciddiye aldığı belli. Maalesef Isparta trafiğinde motorsikletlilere saygı gösterilmiyor. Daha insanların üzerine üzerine araba süren psikopatlar dolaşıyor trafikte. Adam 200-250 km yol gelmiş ve Isparta'yı geçmeyi başaramıyor. Bence şapkanızı önünüze koyun ve düşünün. İnsanlık ve hoşgörü parayla değil.

HEMŞİRE

22 Mayıs 2018 Salı 19:28

helal olsun şoför abimize cpr yapıyor. vefat eden vatandaşa Allah rahmet eylesin. yakınlarınada sabırlar versin.

gfhjkl

21 Mayıs 2018 Pazartesi 17:37

doktor rumuzlu şahsiyet ;ezikler demekle kendi acizliğini ezikliğini şahsiyetini göstermiş oldun senden önce kimse kimseye hakaret etmemiş yorumlarda farkındaysan

serdar

21 Mayıs 2018 Pazartesi 09:49

Tamamen sürücü kaynaklı bir kaza ,Allah Rahmet eylesin ,kurallara uymamak ve sürücülerin anlık gafletinin neden olduğu ama ne hikmetse yola veya araç'a suç bulunan bir olay

ıch

21 Mayıs 2018 Pazartesi 09:42

hıunter32 sen hangi kafayı yaşıyorsun.Almanyada uzman doktora görünmek için bin dereden su getiriyorlar. Daha yengemizi aile hekimliğinden uzmana erken muayene ettiremedik diye almanyada kaybettik. Ne araba tamircisi saçmalığından bahsediyorsun. Nato mermer nato kafa atasözü doğru mu acaba diyorum.

Doktor

21 Mayıs 2018 Pazartesi 08:02

Ulan ne hazımsız ne ezik insansınz. Mübarek ramazan günü trafik kazasında ölen bir insanın arkasından bile neyin kafasını yaşıyorsunuz. Ezik adam hunter mış. Ne oldu çok mu doktrordan fırça yedin sen belediyenin Su faturası kuyruğunda da eziklenmişsindir . Bir daha belediyeci ölse yorum yazayım geçireyim diye el ovuştur emi. Ezikler..

rfek

21 Mayıs 2018 Pazartesi 04:16

aynen hunter32 kardeşim çok doğru söylemişsin

Hunter32

21 Mayıs 2018 Pazartesi 03:34

Öncelikle Dr. Kardeşime Allah tan rahmet kederli ailesine de Sabır ve başsağlığı diliyorum. Bu Dr. Ları böyle diye diye biz bu hale getirdik. Avrupada Dr. Ne ise araba tamircisi de bir o kadar değerlidir. Bizde bazı tipler Dr.lar karşısında el pençe divan dururlar. Üstelik de Dr un görevi olduğu halde lütfetmiş gibi davranırlar. Canın tatlımolması ve söz konusu olan ölüm ve yaşam ile insan hayatı olmasından kaynaklı. Dr. Ların iyi olanlarını tenzii ederim. Ama birçoğu insanlara tepeden bakarlar.

Akın

20 Mayıs 2018 Pazar 23:48

Arkadaşlar yolla çok alakası yok olayın.düz yolda arabayla giderken benzinlik görünce sinyal vermeden zart diye durursan böyle olur.o sinyal kolunu monte etmek lazım kullanmayan araç sürücülerine

VJKJL

20 Mayıs 2018 Pazar 23:06

DOKTOR OLMASAYDI ÖNEMİ OLMAYACAK MIYDI ŞİMDİ ÖLENİN ?

Tempo

20 Mayıs 2018 Pazar 22:57

Ne alaka şimdi yol yapımı, yol parası yiyenler veya vekiller yamyaması! Asıl Allahın sorguya kayacağı, o bilir, trafik kuralına uymayan o araba sürücüsü, o sürücüye iyi eğitim almadan ehliyet verenler ve o mevkide trafik kuralını iyi koymayan karayolları.

Can

20 Mayıs 2018 Pazar 22:48

Türkiye deki kazaların %90 ı sürücü hatası, yorumlara dikkat!!!

Can

20 Mayıs 2018 Pazar 22:45

Nasıl bir başlık bu? Sanki Dr Lar ölmüyor.

Aslana cevap

20 Mayıs 2018 Pazar 21:39

Demekki kardeş bitmeyen yolun parasını yiyenler var kapiş Allah rahmet eylesin bu arada vebalide vekillerin

Müzmin muhalif

20 Mayıs 2018 Pazar 21:13

Kaza olan yer sanırım kuleönü tren istasyonu karşısı ve orası tek şerit değilllll.

Aslan

20 Mayıs 2018 Pazar 19:28

O yolu böyle tek yola düşürenler versin artık cevabını allah rahmet eylesin. ramazan ayında en yoğun olan ayda hiçbir sıkıntısı olmayan yolda çalışma yapıp yolu tek şeride düşürenlere soruyoruzzz neden böyleee

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR