25 Nisan 2024 Perşembe

O KAZA ÜLKE GÜNDEMİNDE!

Eski Belediye Başkanı Hasan Balaman'ın öldüğü kaza sonrası Karayolları'nın yaptığı çalışma tartışma konusu oldu. Dubaların sonradan konduğu iddiasını haber sonrası telefonla merkezimizi arayan çok sayıda kişi doğruladı. Haber bugün Hürriyet'te manşet oldu. Akşam Kanal D ana haber bülteninde yer aldı.

Isparta

Kazaya karışan otobüs firması yöneticisinin ortaya attığı 'Dubalar yoktu' iddiasını haber sonrası çok sayıda kişi doğruladı. Bomba32,Haber Merkezini arayan vatandaşlar 'Aynı yolu kazadan önce biz de kullandık.Otobüs yetkilileri doğru söylüyor o dubalar kazadan önce yoktu' açıklamasında bulundular.

DHA Muhabirleri Mehmet Erçakır ve Ali Çevikbaş'ın haberi bugün Hürriyet'te manşet oldu. Kanal D ana haber bültenine girdi. Karayolları kazanın ihmalden değil hatalı sollamadan olduğunu duyurdu. Olayla ilgili gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

serdar

12 Nisan 2016 Salı 20:13

Allah rahmet eylesin,dubalar ilk zamanlarda vardı sonra o yolu kullanan Şöförlerimiz tarafından birer ikişer yok edildi,ama kazanın oluş nedeni hatalı sollama ve sürattir ,Olay gündüz meydana gelmiş olup hiç bir ölüm nedensiz değildir

Ispartalı_LAR !!!

12 Nisan 2016 Salı 20:08

Kalan 40 Kişi Sağ mı Sağlığı Sıhhati Yerinde mi Gençler Önemli Olan Budur Yahuu

YALNIZ KURT

12 Nisan 2016 Salı 18:59

Otobüste yaralanan kırk kişiyede acil şifalar dilerim. suç kimdeydi bu kırk kişinin hakkı hukuku ne oldu, olacak.

Akkentli

12 Nisan 2016 Salı 17:15

Ben akkent mahallesinde ikamet ediyorum. Kusura bakmayın arkadaşlar otobüs firmasının yöneticileri tarafından K**** 32 ve yerel basındaki açıklamaları yalandır. Ben o yolun daha ilk günden itibaren uyarı levhaları ve dubaların olduğuna şahidim. Şimdi birileri bu kazanın sorumlusu ve suçlusu olarak işi müteahhit firmaya yıkmanın peşinde ve iddialar tamamen asıl ve mesnetsizdir. Kaldı ki otobüsün kameraları kontrol edildiğinde bu yalan ortaya çıkacaktır.

Objektif

12 Nisan 2016 Salı 16:36

Kaza yapan otobüs firmasının tüm otobüslerinde kameralar bu kameralar hem şoförü hemde yolu sürekli kaydediyor. Kaza yapan otobüsünde kamera görüntülerinde kaza esnasında yolda dubalar varmı? yokmu? Hatalı sollama varmı? yokmu? herşey var hiç düşünmeyin arkadaşlar her şey açık.

kırk kişi

12 Nisan 2016 Salı 11:53

Otobüste yaralanan kırk kişiyede acil şifalar dilerim. suç kimdeydi bu kırk kişinin hakkı hukuku ne oldu, olacak.

Alaybey

12 Nisan 2016 Salı 11:13

Isparta kamuoyu hala bu soruya cevap arıyorsanız yandık pardon öldük.sav yolu.üniversite yolu .çevre yolunda bu yol yapımı esnasında kaç vatandaşımız öldü açın eski haberlerini bakın .firma sahibi hangi bakanın arkadaşı sağır sultan biliyor.bir sizmi bilmiyorsunuz.

İlhan

12 Nisan 2016 Salı 11:05

Sıradan bir vatandaş o yolda ölseydi ve yolda karayollarının ihmali var deseydi karayollarını ya da devleti Nasıl savunacağınızı bilemezdiniz kanaatimce .. Mesele zarar kimseye dokunmadan o haberi yapmaktır. Gazetecilikte budur.

burak

12 Nisan 2016 Salı 12:44

ne zaman acılacak cevre yolu ıspartayı cevreleyen yol tokilerin ierisinde gecen he unutmadan tokiyi unutmayın lutfen unutturmayın 2017 ye sarkmasın sakın

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR