23 Nisan 2024 Salı

O KAZA'NIN TÜM DETAYLARI VE FOTOGRAFLARI !

ISPARTA'nın Eğirdir İlçesi Akpınar Köyü yakınlarındaişçileri taşıyan kamyonetin devrilmesi sonucu 4 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

Isparta

Kaza saat 14.00 sıralarında Eğirdir'in Akpınar Köyüyakınlarında meydana geldi. İşçileri taşıyan kamyonetin devrilmesi sonucu 4kişi öldü, 7 kişi de yaralandı. Yaralılar için olay yerine çok sayıda ambulanssevk edildi.

 

Eğirdir Kaymakamı Yalçın Yılmaz, bir mermer ocağı yakınlarındakikaza ihbarının, ilk etapta mermer ocağında göçük olarak algılandığını, sonradanolayın trafik kazası olduğunun ortaya çıktığını söyledi.

 

YARALI SAYISI 11'E YÜKSELDİ

 

Isparta'nın Eğirdir İlçesi Akpınar Köyü yakınlarında madenişçilerini taşıyan kamyonetin devrilmesiyle 4 kişinin öldüğü kazada daha önce 7olarak açıklanan yaralı sayısı 11'e yükseldi.

 

Kaza, bugün saat 14.00 sıralarında Eğirdir'in Akpınar Köyüyakınlarında meydana geldi. Madene yaklaşık 1 kilometre uzaklıktakiyemekhaneden dönen 14 işçinin bulunduğu Coşkun Eryılmaz yönetimindeki 61 AF 049plakalı kamyonetin iddiaya göre, freni patladı. Maden ocağının içindeki yoldanilerleyen kamyonetin virajı alamayarak devrilmesi sonucu kasasında bulunanişçiler yola savruldu. İşçilerden Dursun Ozan, Mehmet Özalp, Ziya Yılmaz veMusa Olgun yaşamını yitirdi. Kazada, sürücü Coşkun Eryılmaz ile 10 işçi deyaralandı.

 

Kaza ardından çok sayıda jandarma ve sağlık ekibiyönlendirildi. Yaralılar ilk müdahalenin ardından Eğirdir ve Isparta'dakihastanelere götürülerek tedaviye alındı. Kaza sonrası olay yerine gelen EğirdirKaymakamı Yalçın Yılmaz, "Yemekten dönen maden işçileri kaza yaptı. 4 ölü,11 yaralı var. Başımız sağolsun" dedi.

 

Kazada ölenlerin cenazeleri Eğirdir Kemik Eklem HastalıklarıTedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi morguna götürüldü. Kaza ile ilgilisoruşturma sürüyor.

BOMBA 32 VE   DHA MUHABİRLERİN OBJEKTİFLERİNE YANSIYAN O ACI KARELER 












YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR