29 Mart 2024 Cuma

O KAVŞAK KARAYOLLARI PROJESİNDE YOK

O KAVŞAK KARAYOLLARI PROJESİNDE YOK

Isparta

Eğirdir yolu 3. kilometresinde bulunan kavşağın yolu yapan müteahhit firma tarafından kapatıldığı haberinin ardından söz konusu firma bir açıklama yayınladı.

Yolda bulunan kavşağın kendilerinin insiyatifi doğrultusunda kapatılmadığını Karayolları tarafından belirlenen yeni projede olmadığı için kapatıldığını bildirildi. Yapılan açıklamada ise; “Yeni projede artık kavşak olmayacak. Projeyi Karayolları belirler. Biz sadece uygularız. 600 metre geriye alındı. Bizde kavşağı kapatıyoruz” denildi. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Hakkı b

17 Kasım 2016 Perşembe 12:15

Aman zaten sirtinizi dayamissiniz devlete yalakalik yapmaya başka ne yapıyorsunuz sizin gibi insanlara zaten hep devlet boyun batiriyorsunuz Isparta yı yiyenler hep ortaya çıkıyorsunuz zaten

gürkan

17 Kasım 2016 Perşembe 01:02

ısparta milletvekilleri başta s.sadi bilgiç beyin ölümlü yol çalışmalarına el atıp mütahid firmanın değiştirilip acilen ısparta eğirdir yolunun bitirilmesini sağlamalıdır.CHP ve MHP milletvekillerinin bu ölümlü yol ve mütahid için TBMM de soru önergesi vererek bu ölümlü yol konusunu acilen çözüme kavuşturmak için ıspartalı olarak el atması gerekmektedir.trafik kazasında ölüm belediye başkanı, bakan, komisyon başkanı,vatandaş,milletvekili ayırmıyor.

gürkan

17 Kasım 2016 Perşembe 00:47

bu yol uzun zamandır yapılmaya çalışılıyor.nezaman hızlanıyor.eski akparti belediye başkanı rahmetli hasan balabanın vefatından hemen sonra acilen asfalt atıldı.sonra dur kalk yarım yamalak uzun zamndır yol çalışması devam ederken yine bir ölümlü kazadan sonra hemen asfalt atıldı.-burada bu kadar ölümlü kaza maddi zararlı yaralanmalı kaza olmasına rağmen mütahid firmanın devam etmesi ensesinin kalın olması ankarada arkasının kuvvetli olduğunu gösteriyor.

Alliuşkulu fılheve

16 Kasım 2016 Çarşamba 22:55

Eyy Nuri şirin devlet sağolsun yollarımızı yapıyor yane yanılmıyorsam sizin o yolunuzu bir veya bir buçuk ay önce kapandı ne oldu da bu kadar ortalık karıştırmak benimde Yol ustunde benim de bir yerim var yarın öbür gün benim orası kapanacak bende senin gibi mi olayım

FİKRET Oruk

16 Kasım 2016 Çarşamba 22:01

Eyy Nuri şirin ellini vicdanı na koy o kamyon cu kaza yaptı gi zaman sen onu gordunmu alkolü olduğunu veya hız yaptığı nı düşün o kazayı yapan o Şoför değil de sen olsaydın ve bu iftirayi ben atsam sana sen ne yapardın ellini vicdanı koy tabiki vicdanın varsa tabii sen para varsa vicdan kalmaz

Fiko

16 Kasım 2016 Çarşamba 20:48

Şimdi bomba 32 sen taraflı mısın tarafsız mı bana onu söyle ondan sonra yazayım Sana cevap

yezitler

16 Kasım 2016 Çarşamba 18:31

eyyy Nuri şirin bir memleketi 14 yıldır talan ederken dönüp dönüp Akkoyunlardan oldunmu. Şimdi Ekenin çomarları senin ekmeğine taş koyunca. Bu memlekete millete edilen zulmü ihaneti anladınmı. Adamlar 18 adayı 2004 yılında yunana satmışlar. İtiraz süresi bile geçti. Bu Akkoyunların ampül kafalarının eseri. ACIDIMI.

Ispartalı

16 Kasım 2016 Çarşamba 17:31

Doğrusu bu zaten birileri laf üretiyor sadece

Ispartalı

16 Kasım 2016 Çarşamba 17:29

Doğrusu bu zaten birileri laf üretiyor sadece

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR