26 Nisan 2024 Cuma

O KAVŞAĞI 1,5 KİLOMETRE GEÇİYORUZ

Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün Dereboğazı Duble Yol Projesi 2.etap ihalesi dün gerçekleştirildi. 1.etap ihale kapsamında keşfin bitmesi nedeniyle yarım kalan 4 kilometrelik bölüm ile 1.5 kilometrelik yeni duble yol inşaatı için dün yapılan ihaleye 20 firma katıldı. İşin yaklaşık maliyeti 30 milyon TL.

Isparta

                Isparta'nın Dereboğazı yolu duble yol projesi özleminde önemli bir eşik daha aşıldı. Karayolları Antalya Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan Isparta-Antalya istikametinde Ağlasun Kavşağı'na kadar olan bölümde 1.etap 10 kilometrelik duble yol çalışmasının Ağlasun-Çeltikçi-Bucak çift yol projesine hazırlık amaçlı yapıldığı endişeleri dün yapılan ihale ile son buldu. 2.etap1.5 kilometrelik yeni duble yol ihalesinde Ağlasun Kavşağı'ndan öteye geçildi.30 milyon TL maliyetli duble yol ihalesine 20 firma katılarak, teklif verdi.

               Karayolları Antalya Bölge Müdürlüğü'nün dün gerçekleştirdiği ihale kapsamında Ağlasun Kavşağı'ndan öteye 1.5 kilometrelik yeni duble yol yapımının yanı sıra ikmal inşaat da bulunuyor. 1.etap ihale kapsamında bulunan ancak keşfin bitmesi nedeniyle yapılamayan işler bu ihale kapsamında değerlendirildi.Eski ihale kapsamında 4 kilometrelik bölümde yarım kalan işler yeni ihale kapsamına alındı. İkmal ihale kapsamında yol güzergahında 4 adet köprü yapılması öngörüldü. Dün ihalesi yapılan iş için 20 firma teklif sundu. 30 milyon TL yaklaşık bedeli olan işi alan firma İhale Komisyonu tarafından yapılacak değerlendirme sonrasında belirlenecek. Yer tesliminden sonra Dereboğazı'nda duble yol çalışmalarına başlanması bekleniyor.

                Öteyandan Antalya-Isparta istikametinde 15 kilometrelik yeni duble yol işi için yapılan ihale henüz sonuçlanmadı. İhalenin sonuçlanmasından sonra Antalya'dan Isparta'ya doğru da 15 kilometrelik bölüm duble yol haline getirilecek. Antalya Isparta istikametinde 1.etapta da 10 kilometre duble yol yapılmıştı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Yolum

08 Haziran 2016 Çarşamba 00:00

en az 10 yılda bıtmez! Bıterse bu telefonu yerız!

biter

08 Haziran 2016 Çarşamba 08:42

iyi, yılda 5,5 km yapılırsa yaklaşık 20 yılda biter (erken bitiyor)

hacı

07 Haziran 2016 Salı 23:51

surekli derbogazı haberi yılkardan beri yapılan bişeyde yokk

ENDİŞELERİMİZ HALA DEVAM

07 Haziran 2016 Salı 17:36

ENDİŞELERİMİZ HALA SÜRMEKTE GÖZ BOYAMAKTAN BAŞKA BİRŞEY YAPMAYAN AKP Lİ VEKİLLEREDE SİZ YANLI MEDYA OLARAKDA YAYINLARINIZLA DESTEK OLUYORSUNUZ... EĞER Kİ DOĞRU VE İLKELİ HABER YAPSANIZ VE YAPILMAYACAK YOLUN HABERİNİ YAPMASANIZ İNANIN DAHA ÇOK GÜVEN KAZANACAKSINIZ

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR