20 Nisan 2024 Cumartesi

O ISPARTA’YI ISPARTA ONU ÇOK SEVİYOR

Isparta’da göreve geldikleri günden buyana Isparta'nın özellikle sosyal projelerinde gizli bir kahraman gibi çalışan ancak bunun pek basına yansımasını istemeyen Vali Vahdettin Özkan’nın eşi Dr. Ruhan Özkan gündüz mesleğini arta kalan zamanlarını ise gece gündüz demeden faaliyetlerine devam ediyor.

Isparta

Geçtiğimiz aylarda Türkiye’de bir ilk olan Gönüllü Mahalle anneleri projesini başlatan Dr.Ruhan Özkan Isparta’da bulunan bütün sivil toplum kuruluşlarının faaliyetlerinde yanlarında bulunuyor.


Dr.Ruhan Özkan son olarak Karınca zihinsel Engelliler ve Eğitim ve İstihdam derneğinin birlik beraberlik gününde onlarla birlikte olarak engelli çocuklar ve aileleri ile yakından ilgilenerek, onlara moral verdi.


Birlik beraberlik gününde; Dernek bünyesinde eğitim alan öğrenciler yapmış oldukları Halk oyunları gösteriler ve skeçler ile ortama renk kattılar.


Programda  kısa bir konuşma yapan Dr. Ruhan Özkan; “Bugün burada zihinsel engelli bireylerimizin programı için bir araya geldik. Onlar bizim için çok farklıdır. Onun için ben engelli bireylerimizi çok önemsiyorum. Böylesine güzel bir program düzenledikleri içinde kendilerine çok teşekkür ediyorum.Onlarla bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum" dedi. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR