16 Nisan 2024 Salı

O İLÇEDEN SONRA BU İLÇE'YEDE KURULUYOR....

Yalvaç ve Eğirdir'e de Çağrı Merkezi Kuruluyor

Isparta

32 Net Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın, Isparta’da alımların devam ettiğini, Yalvaç ve Eğirdir'e de "Çağrı Merkezi" açacaklarını söyledi.

 

 AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve AK Parti Milletvekili  adayı Haydar Kemal Kurt'un girişimleriyle bu yıl içerisinde ilimize açılan 32 Net Çağrı Merkezi yetkilileri vites yükseltti ve ilçelerdeki işsizliğe de neşter vurmaya karar verdi. 32 NET Çağrı Merkezi'nin Genel Müdürü Erkan Yalçın Yalvaç ve Eğirdir'e de çağrı merkezi açmayı planladıklarını müjdeledi. Kanal 32 TV'de her hafta Çarşamba günleri saat 21:00'de yayınlanan ve gündem belirleyen program olan Isparta’da Ne Var ne Yok'a katılan 32NET Çağrı Merkezi Genel Müdürü Erkan Yalçın birbirinden önemli açıklamalarda bulundu. Yalvaç’ın ve Eğirdir'in işsizlik kangrenine neşter vuracak olan çağrı merkezi ilimizde gençlerin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

 

Yalvaç’a bir çağrı merkezi kurulması konusunda görüşmelerin ardından gerekli teknik incelemeleri yapan 32 NET Çağrı Merkezi'nin, Yalvaç’a yatırım yapmayı planladığını duyuruldu.

 

Kanal32'de Gazeteciler Şakir Aksöz ve Tuna Ünal'ın konuğu olan 32NET Çağrı Merkezi'nin Genel Müdürü Erkan Yalçın, Isparta il merkezi dışında yatırım için yaptıkları fizibilite çalışmaları için Yalvaç ve Eğirdir ilçelerinin uygun bulunduğunu belirtti. Başarılı İşadamı Erkan Yalçın,"Haydar Kemal Kurt vekilimiz bu konunun üzerinde ısrarla durdu. Sayın Valimizin de bu konuda teşvikleri oldu. Yalvaç’a yatırım yapmayı planlıyoruz." dedi.

 

KESİNLİKLE TORPİL YOK

 

İşçi alımlardın hiçbir şekilde torpil uygulamadıklarını belirten Genel Müdür Yalçın; "Bizim kaynağımız insan. İnsan odaklı bir hizmet verdiğimiz için her şeyin en iyisinin olması gerekiyor. Zirveye çıkmak önemli değil. Önemli olan o zirvede devamlı kalmaktır. İşçi alımlarımız İşkuraracılığı ile yapılmaktadır. Biz İşkur'a kaç personel alacağımızı ve şartlarımızı belirtiyoruz, gerekli mülakatı İşkur yapıyor. Şu anda 440 kişiyle hizmet vermekteyiz. İşyerimize herkes müracaat edebilir. Sadece koşulsuz olarak engelli vatandaşlarımızı alıyoruz. Ancak o vatandaşlarımızın da bu işi fiziken yapabilmeleri gerekiyor."

 

NEDEN ISPARTA

 

Canlı yayında böyle bir çağrı merkezini açmak için neden Isparta’yı tercih ettiği sorulan 32NET Çağrı Merkezi'nin Genel Müdürü ErkanYalçın; "Bir atasözü var. Bir kızı bin kişi ister, bir kişi alır diye. Biz böyle bir projeyi ortaya çıkardığımız da çok sayıda şehir bizi istedi. Ancak Milletvekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç ve Milletvekili adayımız Haydar Kemal Kurt, bizi Isparta’da görmek istediklerini söylediler. Büyüklerimizi kıramadık. Bize gereken olanakları ve kolaylıkları sağladılar. Sağolsunlar bize hiçbir

engel çıkartmıyorlar. Gereken bütün imkanları bize sunuyorlar. Şu anda 440 kişiyle hizmetimizi sürdürüyoruz." Dedi.

 

TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDUK

 

Erkan Yalçın; "Devlet yöneticilerimiz ve siyasilerimizin desteği ile büyük bir motive sağladık. Özel bir GSM operatörünün de çağrı merkezi kategorisinde Isparta olarak, Türkiye birincisi olduk. Bu bizim ve Ispartalılar için bir gururdur."

 

ÇALIŞANLARA TOKİ MÜJDESİ

 

32NET Çağrı Merkezi'nin Genel Müdürü Erkan Yalçın, canlı yayında personellerine de büyük bir müjde verdi. İlerleyen aylarlarda Isparta’ya gelecek olan TOKİ aracılığı ile çalışanlara ev yaptırmak istediklerini belirten Erkan Yalçın; "Birçok şehirde çağrı merkezlerinde karı - koca birlikte çalışıyor. Yine birçoğu bu sayede ev sahibi oluyor. Bizde böyle bir düşünce içerisine girdik ve çalışanlarımızı ev sahibi yapmak istedik.Bu konuyu milletvekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç'e bildirdik. Yani vekilimizden bize de kontenjan ayrılmasını istedik. Sağolsun bu istediğimizi geri çevirmedi ve konu ile ilgileneceğini bizlere aktardı."

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

hasan

03 Ekim 2015 Cumartesi 11:02

sizler paraları cebinize dolduran birde marifet gibi ballandırın yok muydu başka iş açılacak mekan sanayi ye dönük ne yatırımınız var burdur un 1 milletvekili kadar olamadınız utanın biraz duble gitdi hızlı tren gitdi Isparta mini ufak köy oluyor siz hala cep doldurma yolundasınız kurdurun büyük bir fabrika 3 ila 4 bin arasında işçi çalıştıran ondan sonra çıkın göğsünüzü kabarta kabarta konuşun bunlara ben pppeeeeeehhhh derim.yalan dolan

kim kimi çağıracak?

02 Ekim 2015 Cuma 19:05

Seçim öncesi iyi gaz valla.

Objektif

02 Ekim 2015 Cuma 15:44

Yorumu yayınlamazsınız ama, Afyonda TEMPO diye bir çağrı merkezi var binlerce çalışana sahip Afyon'da orada çalışmayan genç kalmamıştır desem yalan söylememiş olurum. Bu haber sadece asparagas AKP nin oy alabilmesi için çağrı merkezi ilçelere de kurulacak ****sini yaymaya çalıştığınız aşikar. Isparta da dürüst olun 2 değil 3 vekil çıkartırsınız size oy verecek olan bu halka biraz saygı gösterin.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR