28 Mart 2024 Perşembe

O İLÇEDE BELEDİYENİN MÜDÜRLERİ DEĞİŞTİ

O İLÇEDE BELEDİYENİN MÜDÜRLERİ DEĞİŞTİ

Isparta

Yalvaç Belediyesi’nde birim müdürlerinde değişikliğe gidildi.Geçtiğimiz Perşembe günü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında görevden açığa alınan İmar ve Şehircilik Müdürü, Yazı İşleri Müdürü’nün de aralarında bulunduğu 12kişi gözaltına alınıp Cumartesi günü de serbest kalmıştı.

Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü yaşanan bu gelişmeler üzerine yönetimde değişiklik yaptı. Edinilen bilgilere göre İmar ve Şehircilik Müdürlüğü görevine Fen İşleri Müdürü İsmahan Akkaş, Yazı İşleri Müdürlüğüne Mali İşler Müdürü Levent Arı getirildi. Bu atamalar üzerine boş kalan Fen İşleri Müdürlüğüne İtfaiye Amiri Murtaza Aksu, Mali İşler Müdürlüğüne de aynı yerde görev yapan Kürşat Gün getirildi.

Destek Hizmetleri Müdürlüğü görevini istemeyen Ercan Kafafçı’nın yerine Gökhan Köstüklü getirildi. Zabıta, İtfaiye ve İşletme İştirakler Müdürlüğü görevlerini ise halen daha önceki müdürler Cengiz İnanıcı,Yakup Hisarardınlı ve Ahmet Akkaş’ın devam ettireceği öğrenildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

MustafamusaAKBAŞ

27 Eylül 2016 Salı 20:50

Bir yerde hakimiyet yoksa itibar güven sadakat var sayılmaz m.m.AKBAŞ

başkan

27 Eylül 2016 Salı 20:29

12 kişiyi fetöcü diye şikayet eden kim? makam mevki kapmak isteyenlerden biri olabilir mi? belasını eninde sonunda bulacaktır iftiracı...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR