20 Nisan 2024 Cumartesi

O HAVUZLARA GİREN ÇIKAMAZ!

O HAVUZLARA GİREN ÇIKAMAZ!

Isparta

Geçtiğimiz yıllarda 2 çocuk serinlemek için girdikleri yangın söndürme havuzunda boğularak can vermişti. Bu tür can kayıplarının tekrar yaşanmaması için Isparta Orman Bölge Müdürü İsmail Tüfekçi uyarılarda bulundu.

Sıcak havaların etkili olduğu bu günlerde vatandaşlar serinlemek için orman itfaiyelerinin su ikmali yaptığı yangın havuzlarına giriyor.

Ancak havuzların konik şeklinde olması can kayıplarını yüzde 100’e kadar çıkarıyor.

Orman yangınlarının önlenmesi için her 5 kilometreye yangın havuzları yaptıklarını belirten Isparta Orman Bölge Müdürü İsmail Tüfekçi,havuzlara girilmemesi konusunda her türlü tedbirleri aldıklarını söyledi.

Yangın havuzlarına girmenin vatandaşlar için tehlikeli olduğunu belirten Isparta Orman Bölge Müdürü İsmail Tüfekçi, “Yangın havuzlarına girenin çıkma şansı yok” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

tezat

06 Ağustos 2016 Cumartesi 14:48

resim ile orman bölge müdürünün açıklaması çelişmiyor mu. hani tedbir

Suçlu

27 Haziran 2016 Pazartesi 00:24

Ulen yerkılımsi adam, maddm ortalık yere havuz yapıosun neden etrafına tel örgu vs koyup kapatmıyosun?? Tam davalık olay ama kimi kime şikayet edıceksın?? Yoyorsa hakkını arasın mıllet, nerdeee!!!!

ıspartalı

28 Haziran 2016 Salı 21:05

görmüyonmu cahil her yerde tel örgü var gavaaaaatttt

yorum

27 Haziran 2016 Pazartesi 11:55

etrafında telde var ..uyarıda var ...ama bunları dinleyen yok....sen merak edip gittinmi o havuzlardan birine bakmaya ...evden boşşşşşş yorum yapmaya gerek yok....önce araştır ..öğren sonra yorum yap ....tabi haklıysanbay bay yavrumuz

yok böyle

27 Haziran 2016 Pazartesi 10:39

hepsinde tel çekili ecel gelmiş tel de çekili olsa keser yinede girer bahane çok takdir ilahi gerçek ne desek yalan

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR