28 Mart 2024 Perşembe

O GÖRÜŞMENİN DETAYLARINI ANLATTI

O GÖRÜŞMENİN DETAYLARINI ANLATTI

Isparta

MHP İl Başkanı İsa Yalçın’ın ‘Başkanlık sistemine hayır’açıklaması yapan 5’li grup içerisinde yer alan Isparta Milletvekili NuriOkutan’ı istifaya davet etmesinin ardından MHP’li İl Genel Meclis üyeleriMilletvekili Okutan ile meclis grup toplantı salonunda bir araya gelmişti.

Gündeme bomba gibi düşen bu görüşmenin ardından MHP GrupSözcüsü Kerem Araz bir açıklama yayınladı. Araz; “MHP milletvekillerinin, MHPİl Genel Meclis üyelerini ziyareti kadar normal ve doğal bir olay olamaz. Buziyaretin zamanlaması tamamen tesadüf olup, il başkanımızın beyanatı ilemilletvekilimizin ziyareti arasında herhangi bir bağ kurmak yanlıştır. MHP’liİl Genel Meclis Üyelerinin MHP dışında kimseye kucak açma veya kapama gibi nebir görevi, nede bir misyonu bulunmamaktadır. Kaldıki milletvekilimizleyaptığımız toplantıda, il başkanımızın beyanatı ile ilgili tek bir cümle dahigeçmemiştir. Ayrıca bu ziyaret planlı olmayıp anlık gelişen bir ziyaretti”dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vekil

09 Kasım 2016 Çarşamba 17:12

Okutan hala MHP milletvekili, Mhp li komisyon üyeleriyle görüşmesi kadar olağan bir şey olamaz. HDP lilerle mi görüşmüş de haber oluyor.

Aydin.

09 Kasım 2016 Çarşamba 14:24

15 Temmuz öncesi Meral ciydin. Vekille gorusmen normal. Her ikiside padasutle inip secildiler..

AA

09 Kasım 2016 Çarşamba 10:18

Daha 17 temmuz öncesine kadar meral meral diye ölüyorlardı bunlar millet bunu unutmaz, bahçeliyi sattınız hepiniz, yurtta sulhçu hainler.

Halk

09 Kasım 2016 Çarşamba 07:32

Sayın Milletvekili kendi partisine ait olmayan Meclis üyeleri ile görüşse yada MHP Meclis üyeleri başka parti Mecli üyeleri ile görüşse daha mı makul ve mantıklı olcaktı, Be hey gafill ve salaklar

yalnız kurt

08 Kasım 2016 Salı 20:55

il encümeni olmak ?? patiyin tabanından gelmeyen şahısları il encümeni vs makam sahibi yaparsan olacağı bu ??

.

08 Kasım 2016 Salı 17:52

hadiyaaah çok inandık geç bunları hocamm.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR