25 Nisan 2024 Perşembe

O GASPÇILAR TUTUKLANDI

O GASPÇILAR TUTUKLANDI

Isparta

12 Ağustos tarihinde Fatih Mahallesi'nde iki farklı motorkulübü üyeleri arasında çıkan olayın ardından polis ekiplerinin yürttüğüçalışma sonrasında olayla ilgili 11 kişi tutuklandı.

 

Konuyla ilgili Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şubilgilere yer verildi;

 

12 Ağustos 2015 tarihinde Fatih Mahallesi 156. Caddeüzerinde “gasp, 6136 S.K.M. ve kasten yaralama” olayının meydana geldiğininbildirilmesi üzerine Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz tarafından olaymahalline intikal edilmiştir.

 

Ekiplerimiz tarafından olay mahallinde bulunan müştekiA.S.İ, B.A., N.T.A., ve K.C. isimli şahıslar ile görüşülmesi neticesinde farklımotosiklet kulübü oldukları anlaşılan tarafların kendi kulüplerine aityelekleri giymelerinden dolayı aralarında bir tartışma yaşandığı, bu sıradatarafların birbirlerini darp ettikleri, şüpheli şahısların kendilerine aitüzerlerindeki yelekleri zorla aldıkları ve yeleklerinin ceplerinde paralarınınbulunduğunu, daha sonra şüpheli şahısların 32 plakalı bir araçla olaymahallinden kaçtıklarını belirtmeleri üzerine alınan bilgiler doğrultusundaaraştırmalara başlanılmıştır.

 

Kısa süre sonra müştekilerin verdikleri bilgilerdoğrultusunda belirtilen araca benzeyen ve araç içerisinde belirtilen eşkâlleritaşıdıkları anlaşılan şahısların Zafer Mahallesi 212. Cadde üzerinde görülmesiüzerine ekiplerimiz tarafından araç durdurulmuş ve içerisindeki şahıslar yakalanmışolup, araçta yapılan aramada 11 adet bıçak, 2 adet şok cihazı, 1 adet kısanamlulu tüfek ve bu tüfeğe ait fişekler ile müştekilere ait olduğu anlaşılan 3adet deri yelek bulunarak muhafaza altına alınmıştır.

 

Konu ile ilgili olarak Cumhuriyet Savcılığının talimatlarıdoğrultusunda mevcutlu olarak adli makamlara sevk edilen 12 şüpheli şahıstanE.A., M.D., T.T., S.O., K.E.Z., M.C.S., A.M.Y., M.C.U., O.Ç., A.B., E.Ü. isimlişahıslar TUTUKLANARAK cezaevine gönderilmiş olup, S.S.Ç. Ö.S. ise savcılık sorgusundansonra serbest bırakılmıştır

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vatandaş

15 Ağustos 2015 Cumartesi 19:58

motosiklet kulübü mü, çetesi mi? kim bunlar, ayrıntılı bir bilgi yok mu?

adı yok

23 Ağustos 2015 Pazar 19:22

hobisi motosiklet olan 11 gencin geleceğine etki edecek yalan haberleri yapmak ne de kolay. habercisiniz sonuçta bayıldıyı öldü yapmazsanız bu haberler nasıl okunacak tebrikler!!!!!

DUYARLI

20 Ağustos 2015 Perşembe 20:14

ÇOCUK KAVGASI NE GASP I

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR