28 Mart 2024 Perşembe

O FECİ KAZADAKİ ÇOCUK YOĞUN BAKIMDA

O FECİ KAZADAKİ ÇOCUK YOĞUN BAKIMDA

Isparta

Geçtiğimiz salı akşamı Bahçelievler Mahallesi Gölcük Yolu üzerinde Yılmazlar Market önünde meydana gelen olayda küçük Uğurhan'a çarpan araç olay yerinden kaçmış ve küçük Uğurhan ağır yaralanmıştı.

 

Henüz 10 yaşındaki Uğurhan'a çarptıkdan sonra 50 metre sürükleyip kaçan kimliği belirsiz şahıs her yerde aranıyor. Kazayı gören vatandaşların aktardığına göre küçük Uğurhan'ı hem sürükleyen sonrada geri geri gelerek üzerinden geçen aracın plaka kaydının da olmadığı söyleniyor.

 

Küçük Uğurhan şu anda Isparta Devlet Hastanesinde yoğun bakımda ve sağlık durumu ciddiyetini koruyor.Uğurhan'ın ailesi perişan. Annesi Dudu Kayacan üzüntüden kahrolduklarını belirterek, oğluna çarpıp kaçan şahsa seslendi. Kayacan, 'Kaza sonrası oğlumu orada perişan bir halde bırakıp kaçmakla ne kazanacaksın? Bunun vebalini nasıl taşıyacaksın? Vicdanın rahat mı? Git adalete teslim ol. Belki seninde çocuğun vardır. Beddua etmek istemiyorum.İnsanlık namına vicdanının sesini dinle.'dedi

 

Küçük Uğurhan'ın faili hala  aranıyor . Olay anını gören veya araçla ilgili bir bilgiye sahip olanların Gülistan Polis karakolunu aramaları veya 0 538 257 97 35 nolu telefonu arayarak yardım etmeleri bekleniyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR