26 Nisan 2024 Cuma

O DAVA 14 MAYIS'TA!

Isparta'nın tanınmış siyasetçi-akademisyen ve gazetecilerini 'inşaat işçisi, marangoz, esnaf, serbest' gibi mesleki tanımlamalar yaparak Türk İntikam Tugayı ve Selam Tevhid Terör Örgütü üyesi iftirasıyla mahkemeden karar aldırdıktan sonra teknik takip yapan dönemin İstihbarat Şube Müdürü ile ekibinin yargılanmasına 1.Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlandı.

Isparta

Davanın ikinci celsesi14 Mayıs günü 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek. İlk duruşmaya katılmayan MHP İl Başkanı İsa Yalçın'ın bu duruşmaya katılması bekleniyor. İdari soruşturma aşamasında şikayetçi olan MHPİl Başkanı İsa Yalçın'ın dava sürecinde şikayetçi olup olmayacağı, davaya katılıp katılmayacağı bu duruşmada belli olacak.

Dönemin Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürü ve ekibinin yargılandığı davanın müştekileri arasında

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, MHP Seçim Komisyonu Başkanı İzzettin Dikmen, MHP İl Genel Meclisi Üyesi Kerem Araz, eski Belediye Meclis Üyeleri Seyfettin Kalem, Tevfik Katırcıoğlu,Milletvekili Nevzat Korkmaz'ın Danışmanı Serkan Sarıdaş, Belediye Başkanı Günaydın'ın basın danışmanı Enver Taha Aydın ile gazeteciler Şakir Aksöz ve Soner Toros da bulunuyor.

Sanıklar  Isparta'nın tanınmış siyasetçi-akademisyen ve gazetecilerini 'inşaat işçisi, marangoz, esnaf, serbest' gibi mesleki tanımlamalar yaparak Türk İntikam Tugayı ve Selam Tevhid Terör Örgütü üyesi iftirasıyla mahkemeden karar aldırdıktan sonra teknik takip yaptıkları için iftira, resmi belgede sahtecilik ve yasa dışı dinleme suçlarından yargılanıyorlar.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ahmet YÜCEL

06 Mayıs 2015 Çarşamba 19:16

Palavranında danişkası olmuş yahu benim telefon 13 yıldır dinlendi de ne oldu.hatta bundan sonrada sonsuza kadar telefonumun dinlenmesini serbest bırakıyorum. rahat rahat dinlenebilir.dinlenmesinden çokta memnun olurum. aykırı işlerde yaraları olanlar gocunsun,

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR