20 Nisan 2024 Cumartesi

O CİNAYET MÜGE ANLI DA

Soner Çelik'in katili kim?

Isparta

2013 yılı Nisan ayında Yenice Mahallesinde Çelik Kasetçiliği sahibi Soner Çelik aracının içinde göğsünden tek kuruşla vurulmuş halde bulunmuştu.

Arabasının içinde otururken, yanına gelen kar maskeli bir kişi tarafından kalbinden vurularak öldürülen Soner Çelik'in katili henüz bulunamadı. Babası ise Müge Anlı ile Tatlı Sert programında oğlunun katillerinin bulunması için açıklamalarda bulundu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

spartans

04 Ocak 2015 Pazar 01:14

yayınları takip ediyorum.adam diyor ki ıspartanın gençleri akşama kadar içer içer antalyaya çorba içmeye gider...BELEDİYE BAŞKANI - VALİ - EMNİYET nerde acaba rent a car işi yapan herkes denetlenmeli...araç kiralayıp gidenler kaskosuz araç kiralayanlar...Memleket rezil oldu ???

mülayim

12 Ocak 2015 Pazartesi 22:42

arkadaşım rent a car işi yapanlara laf atma zorlamı araç veri yorlar YOK KASKO VARMIŞ YOK MUŞ KİRALAMISINLAR ZORLAMI ARAÇ VERİYORLAR ANASI BABASI SAHİP ÇIKSIN TAKİP ETSİNLER MEVLAM KAYIRA SALDIM ÇAYIRA

muhittin demirdag

01 Ocak 2015 Perşembe 19:28

Benim anlamadıgım olay bu kadın bunca olayı cözüyoda devletten tonlarca mmas alıp asıl işi bu olan adamlar ne yapıyo onu anlamadım saygılar..!

çiğdem

14 Ocak 2015 Çarşamba 01:58

yayını hiç takip etmediğin ortada... Müge Anlı her olayın çözülmesinde asıl işi bu olanlar diye hitap ettiğin insanlara binlerce teşekkür ettiğini O sadece yayın yaparak destek olduğunu açıklıyor. saygılar...

paralelci

03 Ocak 2015 Cumartesi 18:51

walla haklısın kardeşim helal olsun ama dikkat et tayyibin polisleri atar valla içeri :)

spartans

31 Aralık 2014 Çarşamba 23:52

bu cinayeti işleyen yada işleyenler fazla vakti kalmamıştır bu kadının çözemediği iş yok...herkes cezasını çeker...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR