25 Nisan 2024 Perşembe

O BİR DAVA ADAMIDIR

O BİR DAVA ADAMIDIR

Isparta

ASIM'IN NESLİNDEN BİR USTA" Recep Tayyip Erdoğankitabının yazarı Tahir Fatih Andı Öğretmenevinde konferans verdi.

Konferansa AK Parti Milletvekili Recep Özel, eskiMilletvekili Haydar Kemal Kurt, İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat, parti il vemerkez ilçe yöneticileri ile çok sayıda kişi katıldı.

Yazar Tahir Fatih Andı ise konferansa yaptığı konuşmasındakitabin tanıtımı ile ilgili olarak, "O, milli iradenin teveccühüylemilletin adamıdır. O, istikrarla yol alan şuurlu bir dava adamıdır. O,milletinin sevilen 'Uzun Adam'ıdır. O, fetih ruhuyla kendini değil milletinimenzile götürmek için yol alan, yollar açan yol ustasıdır. O, milletineyenilikler getiren, milletinin karanlıklarına ışıklar yakan, milletinhakemliğini rehber edinen bir öncüdür. O, 'Durmak yok, yola devam' sloganıylaözgüveni yüksek bir nesil inşa etmek ve medeniyet çizgisini ilerletmek içinkoşar adımlarla giden mihmandardır. O, zaferin Allah katında olduğu inancıylamilletin gücüne sahip çıktıkça bu güçle her adımda ilerleyen ve aldığı yoldamilletine ışık tutan, milleti için heyecanla hizmet eden Asım'ın Nesli'ninyolcusudur. O, sağlam bir duruş sahibi, inancının inşa ettiği medeniyetdeğerleriyle donanmış, birbirine tuzak kurmayan, tam tersine kurulu tuzaklarıbozan, fazilet ve marifet yolunda etkin bir 'Milli İrade' tesis etmek üzere yolalan 'Sağlam İrade'dir" diye konuştu. 

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Faruk Uzun

22 Kasım 2014 Cumartesi 14:30

Sayın Cumhurbaşkanımızın esaslı duruşunu anlatan yazara ve kitaba teşekkür ederiz. Bu esaslı yolda dualarımız halkın adamıyla...

kadri

22 Kasım 2014 Cumartesi 13:27

tek yüce rabbim bilir kimin kim olduğunu . ısa sürede bu kadar cok para . cok mal haramsız cok laf yalansız

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR