25 Nisan 2024 Perşembe

O BAŞARIYA TAM SAYFA

O BAŞARIYA TAM SAYFA

Isparta

Türkiye genelinde haftalık yayın yapan Toplu Taşıma Gazetesibu haftaki sayısında Isparta Özel Halk Otobüslerine tam sayfa yer ayırdı.

 

Türkiye’nin dört bir yanındaki toplu taşıma işi yapanfirmalara dağıtılan Toplu Taşıma Gazetesi bu haftaki sayısında yaptıklarıbaşarılı uygulamalarla adından söz ettiren Isparta Özel Halk OtobüsleriKooperatifine tam sayfa yer ayırdı.

 

Gazete ilk sayfasında “Isparta Sosyal Algıyı Biliyor”başlığıyla verdiği habere 4’ncü sayfasında tam sayfa yer ayırdı. Dördüncüsayfada “Üzüm Yemek Mi, Halkçı Dövmek Mi?” başlığıyla yer verilen haberde iseIsparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatifinin yaptığı yenilikler yer aldı.

 



YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

65 yaş

05 Eylül 2014 Cuma 09:10

Bazı otobüs şoförleri 65 yas uygulamasına karsıymış hakklarını helal etmıyorlarmıs sımdı ben anneme her otobüse bındığınde parasını ödüyorum ve ben hakkımı helaletmıyorum bu arada belediye personelıne zabıta ya polise bedava 65 gelınce söylenin onlara da binemezsiniz diyebilsenize

duman

04 Eylül 2014 Perşembe 16:40

32 PA 739 plakalı otobüsünüz ve bunun gibi kamyon motorundan çakma BMC midir nedir bu otobüslerinizin egzostlarından çıkan dumanı bir yok edin önce. Kaldırın bu araçları seferden.Geçtiği heryerde dumanını soluyan çocuk yetişkin herkesi hasta ediyor kanser ediyor, ayıptır, günahtır. Üç kuruş az kazansanız ölmezsiniz

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR