25 Nisan 2024 Perşembe

O BABA KONUŞTU!

SÜLEYMAN Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Döner Sermaye Birimi İşletme Müdürlüğü’nde görev alan Maliye personeli bayan Y.P'nin bir başka hesaba 14,5 Milyon TL aktardığı iddiasıyla tutuklanmıştı.

Isparta

SDÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi DönerSermaye İşletme Müdürlüğü’nde görevli Y.P. şahsi hesabına 14,5 Milyon TL paraaktardığı iddiasıyla tutuklanmıştı. Gözaltına alınan Y.P. hem emniyette hem deçıkarıldığı mahkemede savunma yapmamıştı. Mahkeme Y.P’yi tutuklayarak cezaevinegöndermişti.

Bu süreçten sonra bir çok iddialar gündeme gelmiş Bomba 32Haber Sitesi ise gündeme getirmişti.

İŞTE O TUTUKLUNUN BABASI Mehmet Gerçek o süreçte yaşananlarıanlattı. Tutuklu Y.P'nin babası Mehmet Gerçek, "Suriye'de, Irak'tasavaşıyoruz, Bize para gönder" demişler. Kızımdan göndermiş. "Korkmasenin paran devlete gidiyor" diyerek kandırmışlar dedi.

Baba Mehmet Gerçek konuşmasında ise; "Paraları havalegönderiyor. Banka bu paraları neden sorgulamıyor. Bankanın bu olayda hiç misuçu yok. 2012-2014 yıllarında gelir gider tablosu incelenmiyor mu? Kızımıarayarak "Korkmaz paran devletten devlete gidiyor" demişler. Kimlikkartı göndermişler. Bir müddet sonra "Yak o kartı" demişler.Telefonla arayarak "Biz  Suriye'deIrak'ta savaşıyoruz. Bize para gönder" demişler. Hatta daha sonra kendihesabındaki paraları bile göndermiş kızım ve damadım. Yetmemiş kredi çekmiş onuda göndermişler. Kızım mağdurdur. Sen artık MİT elemanısın demişler" diyekonuştu. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

celil

28 Aralık 2014 Pazar 18:08

aynı olay bir hastanede olmuştu işcilerin maaşları ve teminatı ödenip iş bitirimi alan şirket gitmişti sözde ama mahkeme sonrası idarenin suçlu olduğu bulunmuştu ama sağlam bürokrat bulup olayı kapatmışlardı.suç maliyenin görevli memuruna yıkılmış olay kapanmıştı.

Hoca

19 Aralık 2014 Cuma 11:20

senin kız her isteyene gönderiyomuymuş böyle paraları... iyiymiş keşke borca sıkıştığımızda bizde isteseymişiz.

Saf vatandaş

16 Aralık 2014 Salı 12:32

Ödeme evrakını üç dört kişi imzalar. Düzenleyenin suçu var da, onaylayanların hiç mi suçu yok. Milyar milyar ödeme yapılırken, neye imza attıklarına hiç mi bakmadılar. Kime ödeme yapılıyor. Bu kim? Ne alınmış, neyin karşılığı bu para ödeniyor. Milleti iyice enayi bellediler. Biz de inandık. Safız ya.

Ispartalı vatandaş

15 Aralık 2014 Pazartesi 17:06

Emir çok güzel demişsin, ama sana bir durum vereyim. Senin amirin sana bunları diyorsa, ve bu amir BİLLUR sesli, ortadoğu ve balkanların en iyi MOBBİNG ustası ise ve senin etrafındaki kendi "camiasından" olmayan herkesi sürüp, tehdit edip, hayatından bezdirip üniversiteyi bırakma va başka üniversitelere beyin göçü olmasına neden olan bir AMİR! İse ne olacak. Açılan davalara bakınca bu AMİR! de bu paraları tek başına yedirmez. Ortak kabul etmez.

ayrıntı

15 Aralık 2014 Pazartesi 18:23

kardeşim yanıldığın ve atladığın nokta, söz konusu hatayı işleyen kişi üniversitenin değil, maliyenin sdü görevlisi...

hasan a

15 Aralık 2014 Pazartesi 16:46

Bu parayı alanlar paralelcimiymiş? Öyle bir dedikodu var da.Araştırılsın altından çıkma ihtimali yüksek.

emir

15 Aralık 2014 Pazartesi 13:47

amca nerde yaşıyoz yapma tamam senin evladın ama bu kadar da olmas ben de gazzede savaşıyom banada para göndersin kızın ozaman olmas devlet memuru böle sacma bi şey ülkemiz savaşta deil bi kere onun amiri var ona sormamışmı ya beden para isteniyo ben ne yapcem demek aklınamı gelmemiş yoksam amir gönder abim demişdir

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR