28 Mart 2024 Perşembe

O AŞÇI TUTUKLANDI

O AŞÇI TUTUKLANDI

Isparta

ISPARTA/ Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine yönelik sürdürülen soruşturma kapsamında, Isparta'nın Uluborlu ilçesinde kapatılan bir yurtta çalışan aşçı gözaltına alındı, Antalya'nın Kumluca ilçesinde ise bir iş adamı tutuklandı.

Edindilen bilgiye, Uluborlu Emniyet Müdürlüğü ekipleri, FETÖile bağlantılı olduğu gerekçesiyle kapatılan Çam Dağı Erkek Pansiyonu'nda aşçı olarak çalışan İbrahim Ürün'ü gözaltına aldı.

Ürün'ün evinde yapılan aramada, "G" ve"L" serili 2 adet 1 dolar, terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen'e ait çok sayıda kitap ve CD ile banka dekontları ele geçirildi. Aramada, elektronik cihazlara da el konuldu.

Gözaltına alınan İbrahim Ürün, sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü.

Kumluca ilçesinde tutuklama

Öte yandan, Antalya'nın Kumluca ilçesindeki Kamer Eğitim AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Zahmacıoğlu, FETÖ ile bağlantılı olduğu gerekçesiyle gözaltına alındı.

Zahmacıoğlu, ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Kamer Eğitim AŞ bünyesinde özel ilk ve ortaokul, bir öğrenci yurdu ve kreş bulunuyordu.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vatandaş

26 Temmuz 2016 Salı 21:45

Ispartada yuvalanan fetöcü pislik çok. Büyük esnaflara özellikle kuyumculuk sektörleri araştırılsın kesinlikle parmağı olan çıkar. Bakıp görücez inşallah..

uluborlu

26 Temmuz 2016 Salı 20:18

BU ARKADAŞ KEÇİBORLUDAN ULUBORLUYA GELDİĞİNDE TAM BİR BORÇ BATAĞI İÇİNDEYDİ ULUBORLUDA FETÖCÜLER BUNA SAHİP ÇIKTI 5-6 SENEDE BORÇ BİTTİ BİRDE 3 KATLI EV YAPTI ALTINDA LOKANTASIDA VAR AMA RUHSAT HAKKI OLMASINA KARŞI BELEDİYE BAŞKANI RUHSAT VERMİYORMUŞ FETÖCÜLER ÖYLE DİYOR E TAMAMDA ÇAMDAĞI FEYZA YURTLARI KAPATTILAR HELAL OLSUN DEVLETE VATANDAŞIN PARASIYLA SÖZÜM ONA HİMMETLE YAPILDI BU EV LOKANTA ALIN TERİYLEMİ YAPILMIŞ O EVE LOKANTAYA NE Dİ EL KOYMUYOR DEVLET

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR