24 Nisan 2024 Çarşamba

NUHOĞLU MİLLETVEKİLİ GİBİ KARŞILANDI

NUHOĞLU MİLLETVEKİLİ GİBİ KARŞILANDI

Isparta

7 Haziran seçimleri öncesi çalışmalarına hız veren MHP Isparta Milletvekili A. Adayı Ziya Nuhoğlu, ilçe ziyaretlerine başladı. Gittiği ilçelerde milletvekili gibi karşılanan Nuhoğlu, ilçe teşkilatları ve Ülkü Ocakları’nın ziyaretinin ardından esnaf gezisi yaptı.

 


MHP Yalvaç İlçe Başkanı Ali Osman Sönmez’i ziyaret eden Nuhoğlu, “Isparta 13 yıldır liyakatsiz, ehliyetsiz, basiretsiz ve ferasetsiz iktidar temsilcileri tarafından devamlı geriletilmekte ve taş üstüne taş koymayı bırakın mevcut kazanımlarını da kaybetmektedir. 2002 yılında devlet yatırımlarında 6.’ncı sırada olan ilimiz iş bilmez milletvekilleri yüzünden bugün 60.’ncı sıranın da altına düşmüştür. Bir çevre yolunu 13 yıldır yapamayıpda 12 vatandaşımızın vefat etmesine neden olanlar bugün Dereboğazı yolu üzerinden yine halkımızı kandırmaya çalışmaktadır. Tüm bunların dışında; AKP iktidarı 6 senedir Bölge Hastanesi’nin ancak göstermelik temelini atabilmiştir.MHP’nin sadece koalisyon ortağı olduğu 1999-2002 yılları arasında 3,5 senelik kısa süre zarfında yapılan sağlık yatırımları AKP’nin 13 yıllık iktidarında yapılamamıştır. Bunun tek sebebi ise; AKP’nin Isparta’ya karşı hasmane bakış açısıdır. AKP’li yöneticiler Isparta için, “Isparta Demirel zamanında alacağını aldı” gözüyle bakmaktadır. İlimiz Allah’ın izni, milletimizin teveccühü ile 7 Haziran’dan sonra kavuşacağı MHP iktidarı sayesinde, ITSO yöneticilerinin verdiği dosyayı Ankara’da kaybetmeyen, “Elinize kazma küreği alın kazmaya başlayın” diye halkıyla dalga geçmeyen, sendikasını değiştirmeyen memurlara zulmetmeyen, en önemlisi de yalan söylemeyen milletvekillerine kavuşacaktır”diye konuştu.


 

Nuhoğlu ziyaretin ardından Çınaraltı’nda esnaflarla sohbetedip sorunlarını dinledi.

 

MHP Şarkikaraağaç İlçe Başkanı Mustafa Atılgan’ı ziyareteden Nuhoğlu, “Isparta halkı 7 Haziran’da bu iktidara muhakkak gereğini yapacaktır. Buna inancımız tamdır. Biz de diğer aday adayı arkadaşlarımla beraber Ispartamıza ve ülkemize hizmet etmek için bu kutlu yola çıktık. Sayın Genel Başkanımız, Türkmen Beyi Dr. Devlet Bahçeli’nin liderliğinde, Isparta halkının teveccühü ve Allah’ın izni ile kapı kapı dolaşıp MHP iktidarını kuracağız” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR