19 Nisan 2024 Cuma

NUHOĞLU DURMUYOR !

Teşkilatlar Seferber Oldu.

Isparta

Önümüzdeki hafta yapılacak Genel Seçimlerde MilliyetçiHareket Partisinden 2. Sıra Adayı olan Çevre Yüksek Mühendisi A. Ziya NUHOĞLUkalan sürede bir dakika bile durmadan ulaşabildiği tüm vatandaşlarla görüşüyor,ziyaret ediyor, İlçe, köy ve kasabalarda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

Milliyetçi Hareket Partisi tüm teşkilatları ile ise bu defaen az 2 Milletvekilini Meclise göndermek için çalışmalarını sürdürüyor. 1. SıraAdayı mevcut Milletvekili Nuri OKUTAN başta olmak üzere 2. Sıra Adayı A. ZiyaNUHOĞLU, 3. Sıra Adayı İbrahim YILDIRIM, 4. Sıra Adayı Mimar Hakan DEMİRTAŞ tekvücut halinde hergün farklı farklı İlçe, köy, ve kasabalar başta olmak üzereIsparta Merkezde de çalışmalarını sürdürüyorlar.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

DERİN DEVLET

25 Ekim 2015 Pazar 11:43

MHP'Lİ KARDEŞLERİM BBP'Lİ KARDEŞLERİMSP'Lİ KARDEŞLERİM"BİZ BİRİZ BERABERİZ""İLAHIMIZ BİRKİTABIMIZ BİRPEYGANBERİMİZ BİRDİLİMİZ BİR ÜLKÜMÜZ BİRSAHADETİMİZ BİR "BİRBİRİMİZİN ARASINA FESAT FİTNE SOKANLARA İZİN VERMEYELİM ŞİMDİ TEK ÇATI ALTINDA BİRLEŞME ZAMANI DÜNYADAKİ FİTNE VE İÇİMİZDEKİ HAİNLERİ TEMİZLEME ZAMANI DIR TEK ÇATI ALTINDA AKPARTİDE BULUŞALIK VEKİLLERİ SEVMİYE BİLİRSİNİZ YÖNETİMLERİNİ SEVMİYE BİLİRSİNİZ AMA ŞİMDİ ONUN ZAMANI DEĞİL ŞİMDİ ÜLKEMİN VARLIĞI

kml

24 Ekim 2015 Cumartesi 13:33

mhp paralel çetenin eline geçmiş durumda. sen de paralel değilsen boşuna çabalama. bu sefer oy yok. mıstır no ya oy yok. geçimsiz adama oy yok. akşeneri kenara çekene oy yok. türkeşi atan adama oy yok. sinan oğanı atan adama oy yok.

bozkurt

24 Ekim 2015 Cumartesi 07:33

Vallahi inanmiyorum.devlet bahçeli bizleri çok zor duruma düşürdü..hayır diyerek. .ne zaman mhp yi savunmaya kalksak. adamlar lafı otur.....lar.bu yüzden artık savunmuyorum..kim. ne yaparsa yapsın..

...

24 Ekim 2015 Cumartesi 07:25

devlet bahçeli yine herşeye hayır derse napacaz..

her şeye hayır

24 Ekim 2015 Cumartesi 07:23

Sn.nuhoğlu senin genel başkanın herşeye hayır demiş birisi ..şimdi ben sana nasıl inanayım...mhp çok ama çok büyük hata yaptı.herşeye hayır diyerek... mhp insanlardaki güveni ciddi derecede kaybetti. 1 kasimda mhp nin işi çok zor..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR