28 Mart 2024 Perşembe

NUHOĞLU ADAY ADAYI

Isparta'da yıllarca MHP çatısı altında siyaset yapan ve partide çeşitli kademelerde görev alan Ziya Nuhoğlu Milletvekili seçimleri için aday adaylığını açıkladı.

Isparta

MHP'de 7 Haziran seçimleri öncesinde aday adayları ortaya çıkmaya başladı. Geçen dönem Milletvekili Adayı olan ancak seçilemeyen Ziya Nuhoğlu tekrar aday adayı oldu. Ziya Nuhoğlu aday adaylığını bugün parti binasında geniş katılım le açıkladı. 

ISPARTA YALAN SÖYLEMEYEN VEKİLLERE KAVUŞACAK

MHP Milletvekili Aday Adayı Ziya Nuhoğlu, 7 Haziran’dan sonra Isparta’nın MHP iktidarıyla yalan söylemeyen milletvekillerine kavuşacağını söyledi.
 
MHP Milletvekili Ziya Nuhoğlu, aday adaylığını parti binasında düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı.  Partililerin salonu doldurduğu toplantıda Nuhoğlu, Isparta’nın 13 yıldır liyakatsiz, ehliyetsiz, basiretsiz ve ferasetsiz iktidar temsilcileri tarafından devamlı gerilediğini taş üstüne taş konulmadığını mevcut kazanımların kaybedildiğini söyledi.

AKP’nin Isparta’ya hasmane bir bakış açısıyla baktığını kaydeden Nuhoğlu, “İlimiz Allah’ın izni milletimizin teveccühüyle  7 Haziran’dan sonra kavuşağı  MHP iktidarı sayesinde  ITSO yöneticilerinin verdiği dosyayı Ankara’da kaybetmeyen, ‘elinize kazma küreği alın kazmaya başlayın’ diye halkıyla dalga geçmeyen, sendikasını değiştirmeyen memurlara zulmetmeyen, en önemlisi de yalan söylemeyen milletvekillerine kavuşacaktır” dedi.   

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR