25 Nisan 2024 Perşembe

Nevzat Korkmaz Başvurusunu Yaptı

Nevzat Korkmaz Başvurusunu Yaptı

Isparta

MHP Milletvekili Nevzat Korkmaz, 3. dönem için resmimüracaatta bulundu.

 

MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, bugün genel merkezegiderek 25. Dönem Milletvekilliği için resmi müracaatını yaptı. Daha önce çıkansöylentilerde Korkmaz'ın Isparta dışından aday gösterileceği ileri sürülmüştü.Ancak Korkmaz'ın adaylık için sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım'Isparta'dan mı aday adayı?' sorusunu akıllara getirdi. Korkmaz pylaşımında"25. Dönem Parlamentosu Milletvekilliği için adaylık müracaatımı yaptım.Ülkemize, Partimize, Ispartamıza hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tandiliyorum. Müracaatını yapan kıymetli dava arkadaşlarıma da başarılar dilerim.Allahın izniyle Milliyetçi Hareket iktidar olacaktır" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

linki tekrar veriyorum

16 Mart 2015 Pazartesi 12:06

http://www.tbmm.gov.tr/develop/owa/milletvekillerimiz_sd.bilgi?p_donem=24&p_sicil=6427Nevzat KORKMAZ ın çok çalıştığını iddia edenler için yukarıdaki internet adresine bakınız. kararı halkımız versin.

çok etkinmiş hakkaten

16 Mart 2015 Pazartesi 12:04

ne çalışmış amma

yavuz

14 Mart 2015 Cumartesi 13:51

1.Partide ve Mcliste çok etkin.2.Isparta ve memleketimizin sorunlarını defalarca dile getirdi.3.Türkçemizi mük****l kulanıyor,hitabet yeteneği çok iyi.4.Tavır ve davranışı tam bir beyefendi.5.TSK ve Uzm.Erb.ların sorunları hakındaki meclis konuşması mükemeldi.6.Taşoron işçiler konusuyla ilğili konuşması ve girişimide taktire şayan.7.Vb.

hakkı

14 Mart 2015 Cumartesi 12:53

mhp tabanı seni istemiyor sen ancak büyük şehirlerden milletvekili olabilirsin iktidar millet vekilleri devamlı ıspartada sanki sen iktidardasın için rahat ankara mecliste maaşını al yat kalk kardeşim ısparta sana ne kardeşim binde bir ısparta ya gelirsin partiye gelmeden belediye hiç bilmeden il ilçe bilmeden isa izzettin yalvaç ankara Allah muhafaza sıralamaya bile girersen elimizdeki hayali milletvekili de gider ama sen olmazssan mhp nin 2 tane garentisi var taban istemiyor,

aslı

14 Mart 2015 Cumartesi 12:00

aday olursa çalışacak teşkilat adamı bulamaz

Kutadgu

14 Mart 2015 Cumartesi 01:40

Nevzat Korkmaz tahlili1. Ankara mecliste MHP için etkin bir isim2. Devlet Bahçeliye yakın teknokrat siyasetçi3.İlçesi Yalvaç ta Belediye kazandı4. ısparta il belediyesi 2 dönemdir kazanıldı5. Şaibe içeren bir isim değilSadece Isparta lı sevmiyor ama Ankara için MHP nin adayı ilk sıra Nevzat.

DERMAN NİYETİNE

14 Mart 2015 Cumartesi 01:12

http://www.tbmm.gov.tr/develop/owa/milletvekillerimiz_sd.bilgi?p_donem=24&p_sicil=6427BU LİNKTE NEVZAT KORKMAZ IN MECLİSTEKİ CALIŞMALARI VAR. ALLAH RIZASI İÇİN DERMAN NİYETİNE KAYDA DEĞER BİRŞEY VARMI BAKIN. HELE HELEISPARTA İÇİN. ÜLKÜCÜLER OLARAK SENİ TAŞIMAKTAN YORULDUK. İN GARİ.

ıspartalı

13 Mart 2015 Cuma 15:41

nevzat bey ıspartanın her sorununu ankaraya taşıdın inşallah yine seni aday gösterirler

sert mi

13 Mart 2015 Cuma 15:10

Bence değil,ama bu yorumu sert bulanlar da olabilir.Kusura bakmayın Sn.Korkmaz da Isparta ya ne verdin de,nasıl aday oluyorsunuz,çekil kardeşim,çekilde önünü aç Milletin,o koltuklar size bakimi.Devlet beyin yerine ben olsam,Mecliste bir Bürokrata ihtiyacım varsa Isparta dan S.Nevzat KORKMAZ yerine ondan daha tecrübeli ve kaliteli dosdoğru,Tuncay ENGİN veya Nuri OKUTAN'ı koyarım göreceğiz bakalım hayırlısı MHP için olsun.S.Nevzat KORKMAZ olmasın......

ısparta

13 Mart 2015 Cuma 17:16

SAYIN VEKİL YAPTIGIN HİZMETLER İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM BU DÖNEM SİZDEN DAHA İYİ ADAYLAR VAR...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR