16 Nisan 2024 Salı

NEVİN İÇİN DESTEK ÇAĞRISI!

NEVİN İÇİN DESTEK ÇAĞRISI!

Isparta

Isparta’nın Yalvaç ilçesinde 2012 yılında kendisine silah zoruyla tecavüz eden Nurettin Gider'i öldürdüğü gerekçesiyle yargılanan Nevin Yıldırım'a müebbet hapis cezası verilmişti.  Nevin Yıldırım’ın avukatları, 14 Eylül’de yapılacak temyiz duruşmasında tüm kadınları “Nevin’in duyuramadığı ses olmaya” çağırdı.

Kendisine cinsel saldırıda bulunan erkeği öldüren Nevin Yıldırım’ın, “tasarlayarak kasten öldürmek” suçundan müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

NE OLMUŞTU?

Isparta’nın Yalvaç ilçesi Koruyaka Köyü’nde yaşayan 2 çocuk annesi Nevin Yıldırım, 29 Ağustos 2012 günü kendisine silah zoruyla cinsel saldırıda bulunan 2 çocuk babası 35 yaşındaki Nurettin Gider’i öldürmüş, başını bir çuvala koyarak, “İşte namusuma uzananın kellesi” diye köy meydanına atmıştı.

Nevin Yıldırım, Mart 2015’te müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Yıldırım’ın temyiz duruşması 14 Eylül saat 10.00’da Yargıtay’da görülecek. Bunun üzerine sosyal medyada Nevin Yıldırım’a destek çağrısı yapıldı.

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

gökhan yağmur

28 Ağustos 2017 Pazartesi 18:33

Olaya tek pencereden bakıyorsunuz, halası ile evli olduğunu bilerek dost hayatı yaşayan bu hanımefendi dedikodular köyü sarınca bu vahim olay gerçekleşmiştir. Yargı konuyu tam aydınlattığı için bu cezayı almıştır.

Serdar

28 Ağustos 2017 Pazartesi 10:18

Kimsenin onaylamayacağı bir hareket o nedenle Nevin hanımı destekliyorum,umarım Adalet yerini bulur

En baba adam

28 Ağustos 2017 Pazartesi 10:08

Köylü ali ordan burdan toplanan kanunlar diyorsun. İsviçre den alınmış kanunlar ama bak bakalım isviçre de karısını öldüren adama ceza indirimi var mı?

tatar ramazan

28 Ağustos 2017 Pazartesi 09:40

ömürlü oll kelleyi gövdeden ayırmışsın

mehmer demir

28 Ağustos 2017 Pazartesi 09:12

nevin yıldırım hanımı yürekten kutluyorum namusunu savunmuştur.umarım yüce mahkeme her şeyi göz önüne alır tahliyesini sağlar

Mehmet Ö.

28 Ağustos 2017 Pazartesi 08:20

Şimdi bu kadın öldürmeyip de şikayetçi olsaydı tecavüzcüsü sokaklarda cirit atıyor olacaktı. Galiba kadın 2012 den beri hapiste. Yazıklar olsun bizim gibi topluma. Allah belamızı verir çok yakında. Üzücü bir durum. Halimize ağlamamız lazım

Köylü Ali

28 Ağustos 2017 Pazartesi 01:06

Kesinlikle bu hanımı desteklıyorum. Kendisini tanımasam da takdir ediyorum. Ülkemizde ordan burdan alınmış, derlenmiş toplanmış ve kendi halkımıza ve kültürümüze uygun olmayan kanunlar bizleri bu hale getirdi. Tecavüzcüler, hızsızlar ve katiller ortalıkta gezmektedir. Kısa sürede serbet kalmakta ve yaptıklarına aldırmadan devam etmektedirler.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR