19 Nisan 2024 Cuma

NECLA İÇİN ÖZEL EKİP

Zonguldaki'taki Necla Sağlam Cinayetini 6 Kişilik Özel Ekip Çözecek

Isparta

Zonguldak'ta, Türkiye Taşkömürü Kurumu'nda (TTK) memur olan23 yaşındaki Necla Sağlam'ın evde boğazı kesilerek öldürülmesi olayını, AnkaraKriminal Daire Başkanlığı'nda görevli 6 kişilik özel ekip çözecek.

 

BAŞINA POŞET GEÇİRİP BOĞAZINI KESMİŞLER

 

Isparta'da yetiştirme yurtlarında büyüyen ve SüleymanDemirel Üniversitesi Büro Yönetimi ve Asistanlığı Bölümü'nden mezun olduktansonra 7 ay önce TTK'da işe başlayan Necla Sağlam, geçen 24 Şubat'ta, yalnızyaşadığı evinde öldürüldü.

 

GÖZALTINA ALINAN 3 KİŞİ SERBEST BIRAKILMIŞTI

 

Sağlam'ın, Meşrutiye Mahallesi'ndeki apartman dairesindebaşına poşet geçirilip boğazı kesilerek öldürülmesiyle ilgili sevgilisi SametC., iş arkadaşı Kibar E.Y. ve onun sevgilisi Hüseyin T. gözaltına alındı. 3kişi, 3 gün gözaltında kaldıktan sonra sevk edildikleri CumhuriyetSavcılığı'nda delil yetersizliğinden tutuksuz yargılanmak üzere serbestbırakıldı.

 

6 KİŞİLİK UZMAN EKİP OLAYIN PEŞİNDE

 

Zonguldak polisi, Necla Sağlam'ın öldürülmesiyle ilgilisoruşturmayı sürdürürken, Emniyet Genel Müdürlüğü Kriminal DaireBaşkanlığı'ndan 6 kişilik uzman ekip de cinayeti çözmesi için görevlendirildi.6 kişilik ekip, Zonguldak'ta 3 gün boyunca elde edilen delilleri ve dosyayıinceledi. Ekip, Necla Sağlam'ın evinde de inceleme yaptı.

 

Özel ekip, cinayetle ilgili incelemesini sürdürüyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR