16 Nisan 2024 Salı

NE YAZIK Kİ ÖNLEYEMEDİK

Sav Kasabası'nda yaşanan sahte peygamber olayının ardından Sav Belediye Başkanı Mustafa Avşar açıklama yayınladı.

Isparta

Sav Belediye Başkanı Mustafa Avşar ise açıklama yayınladı: Dün akşam (26.05.2016) kasabamız konferans ve düğün salonunda gerçekleşen konferans SAV halkı tarafından tepkilere neden olmuştur.

Program öncesi bahsi geçen kişiler bizlere ulaşarak dini program, semazen gösterisi, ilahi dinletisi vb.. Etkinlik yapacaklarını ve hiçbir ücret talep etmeyeceklerini söyleyerek bize başvurdular.

Bizler dinine bağlı kişiler olarak bu tarz etkinlik düzenleyenlerin hep yanında olmuşuzdur ve olmaya devam edeceğiz.

Fakat görüyoruz ki bize bahsedilen etkinlik içeriği dışında farklı çalışmalar yapılmıştır.

SAV halkının dini bilgilerini saptırmaya yönelik çalışmalar ne yazık ki önlenememiştir. Nedeni ise bizlere yanlış bilgi verilmesi ve benim adı geçen konferansa davet edilmemem.

Sav Belediye Başkanı olarak Sav halkından özür diler, bu tarz olayların yaşanmaması için elimizden geleni yapacağımızı temenni ederiz.

Ayrıca ilgili kişiler hakkında gerekli işlemler il müftülüğü tarafından yapılacaktır.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Savlı

14 Temmuz 2018 Cumartesi 00:19

Başkanın arkasından sallıyacağınıza çıkarsınız meydana aday olursunuz adam ne yaparsa halkı için yapmaya çalışıyor şişe kırma diyorsun ama ismini yazamıyorsun yüreği olan varsa hodri meydan bu arada poz veriyorsa senin için vermiyor merak etme orayı verse bir dert vermese bir dert

Saclı

06 Temmuz 2017 Perşembe 23:01

Sen neysin peki ?? Herşeyi doğru biliyormuş gibi yorum yapıyorsunuz sizde kimsiniz?? Şimdiye kadar gelen hangi Başkan bu kadar ilerletti vicdanınız konussun

başkan mışşş(savlı)

28 Mayıs 2016 Cumartesi 18:02

orda burda şov yapma ,şişe kırma be adam.

zeynep

28 Mayıs 2016 Cumartesi 16:40

Artis gibi pozlar vereceğine bu adamlar orayı kullanmadan araştırsaydın! Senden belediye başkanı olmaz. Şimdi özür dilyor. Özrün kabahatinden büyük.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR